House Doctor

House Doctor werd in 1999 in Denemarken opgericht door twee zussen, Rikke Juhl Jensen en Gitte Juhl Capel, en hun broer, Klaus Juhl Pedersen. Na een paar jaar had het trio een succesvolle arts & crafts winkel. Zodoende begonnen ze snel om nieuwe product ideeën te ontwikkelen …

House Doctor meubels en producten voor interieurdesign voor kritische consumenten met een interesse in het interieur.

House Doctor

House Doctor collecties

Elk jaar presenteert House Doctor twee collecties: Everyday en Moments. Everyday wordt gepresenteerd in januari en bevat nieuwe en populaire producten uit het bestaande assortiment, terwijl de Moments collectie, gepresenteerd in augustus, uit voornamelijk uit nieuwigheden en seizoensgebonden accessoires bestaat.

Het assortiment is zeer breed, variërend van keukengerei, vazen en meubels tot een exclusieve assortiment van kleding en geavanceerde accessoires – en nog veel meer!

House Doctor

House Doctor wereldwijd House Doctor is vertegenwoordigd in heel Europa, Nieuw-Zeeland, Japan en diverse andere landen. Op het hoofdkantoor in Ikast, Denemarken, beschikken ze over een staf van 35 toegewijde medewerkers.

De producten House Doctor zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, terwijl de productie wereldwijd is met het merendeel uit het verre oosten.

House Doctor

House Doctor

Geplaatste reactiesLaat een reactie achter

Ik ben altijd benieuwd wat je van de inspiratie foto's vindt. Daarom zou ik het geweldig vinden als je een reactie achterlaat!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *