Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Werkplek in de keuken inrichten
Industrieel interieur Kantoorinrichting Keuken inspiratie Scandinavisch interieur

Werkplek in de keuken inrichten


Mensen die een grote eettafel in de keuken hebben staan, gebruiken deze niet alleen om er aan te eten, maar vaak wordt de eettafel ook als bureau gebruikt. Dat is dan dé werkplek in huis waar je het meest met je laptop zit. Wat minder vaak voorkomt is dat je een échte werkplek in de keuken gaat inrichten. Een vaste werkplek met bureau, vaste computers en alles erop en eraan. Daar is de keuken vaak ook niet helemaal geschikt voor natuurlijk.

Vandaag wil ik jullie binnen laten kijken in een geweldige keuken-eetkamer-werkplek combinatie. Een fijne werkplek in de keuken kan dus tóch!

Werkplek in de keuken inrichten

Werkplek in de keuken inrichten

Keuken-eetkamer-werkplek combinatie

Dit de werkplek van industrieel ontwerpster Louise en fotograaf Anders, die samen met hun dochter Anna in een verbouwde fabriek wonen in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Alleen in deze stoere ruimte, waar de keuken, eetkamer en werkplek ingericht is, is al zóveel te zien. Super inspirerend!

Lichte werkplek

Zoals gezegd is het sowieso erg schaars dat mensen hun werkplek of kantoor gaan inrichten in de keuken. Maar de manier hoe ze dat hebben gedaan maakt het helemaal mooi. De basis is een witte canvas van een strakke witte vloer en witte wanden. En door de twee grote dakramen is het hier heerlijk licht, waardoor het een ideale ruimte is om er te werken.

Werkplek in de keuken inrichten

Vintage en industriële meubels

De witte canvas hebben ze ingericht met een contrasterende mix van vintage en industriële meubels en accessoires. Dat geldt voor zowel de stoere keuken met zwarte stalen frames en roestvrijstalen apparatuur, de eetkamer met de mooie vintage eettafel en bijbehorende stoelen, als de werkplek met de twee tegen elkaar geschoven bureau’s en vintage bruine leren bureaustoelen.

De eettafel hebben ze overgenomen van de grootouders van Anders, terwijl de eetkamerstoelen van Arne Jacobsen zijn. En de twee bureau’s hebben ze op de kop getikt op een architectuur veiling. De zwarte hanglamp boven de eettafel vind ik ook geweldig. Het is de Bumling hanglamp ontworpen door Anders Pehrson. Daar ga ik binnenkort ook maar eens een stukje over schrijven! 🙂

Hieronder zien jullie hoe hun prachtige woonkamer is ingericht.

Werkplek in de keuken inrichten

Werkplek in de keuken inrichten

Bron: Bo-bedre.no | Fotografie: Kristian Septimius Krogh

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Kleine werkplek mag glazen schuifdeur in de keuken | Inrichting-huis.com
  9 november 2016 at 11:00

  […] werkplek in de keuken zien we vaker. En het kan op verschillende manieren. Maar vandaag willen we een héél leuk en […]

 • Reply
  Kleine werkplek met glazen schuifdeur in de keuken | Inrichting-huis.com
  9 november 2016 at 12:31

  […] werkplek in de keuken zien we vaker. En het kan op verschillende manieren. Maar vandaag willen we een héél leuk en […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.