Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin inspiratie van Jenni!
Tuin inspiratie

Tuin inspiratie van Jenni!


Het is weer tuininspiratie dag! Kennen jullie Ispydiy.com al? De blog van Jenni, waar ze haar lezers inspireert met de leukste DIY projecten voor huis en tuin. Als je een interieur liefhebber bent en DIY projecten ook leuk vindt, dan is het sowieso een aanrader om eens een kijkje te nemen op haar blog. En haar Instagram is ook super leuk! Twee jaar geleden had Jenni haar woning radicaal verbouwd. Ze had ook grootse plannen voor haar tuin, maar doordat ze geen tijd en budget meer over had, moesten die plannen een jaar verplaatst worden. Vorig jaar zomer was het dus zo ver. Kom een kijkje nemen in haar super mooie nieuwe tuin en raak geïnspireerd van alle leuke tuin inspiratie en ideeën!

Tuin inspiratie van Jenni!

Tuin inspiratie van Jenni!

Gezellige BBQ tuin

Het doel van Jenni was om haar tuin om te toveren tot een perfecte oase, waar ze haar vrienden en familie kan ontvangen voor een gezellige BBQ. Dat klinkt eenvoudig, maar net als de woning, was de tuin ook een echte bouwval. Eerst moest er vooral veel puin geruimd worden, voordat de daadwerkelijke tuin verbouwing en inrichting kon beginnen. Aanvankelijk had ze wat offertes opgevraagd voor het puinruimen, maar uiteindelijk besloot ze het tóch met een paar vrienden te gaan doen. Daarmee kon ze wat geld besparen.

Tuin inspiratie van Jenni!

Tuin inspiratie van Jenni!

Houten schuttingen en houten vlonder terras

Jenni woont in een super leuk vrijstaand huisje, maar haar buren zaten er wel erg dicht op. Als eerst wilde ze dus een mooie schutting rondom haar tuin plaatsen. In totaal had ze maar liefst vijftien verschillende soorten houten schuttingen bekeken. Ze twijfelden bijvoorbeeld tussen een warmere houten kleurtint, een meer grijze of white wash schuttingen. Zoals je kan zien is ze uiteindelijk voor white wash gegaan. Een prima keuze wat mij betreft!

Loungehoek, planten en een moestuin

Zowel de houten schuttingen als het houten terras heeft Jenni door haar aannemer laten plaatsen. Het terras is een verhoging, zodat het op het zelfde niveau ligt als de mooie mintgroene achterdeur. Het is net zo breed geworden als het huis en het is ook vrij diep. Ze kon er dus een heerlijke ruimte van maken. Er is een grote loungehoek ingericht met een grote loungebank met heerlijke comfortabele zitkussens en sierkussen, een stoer tafeltje met een ingebouwde haard, verschillende leuke bijzettafeltjes en een mooie houten tuinstoel. Zowel op de houten vlonders als op de tafeltjes zijn leuke plantjes geplaatst. Één van de schuttingen is zelfs volledig ingericht vol met kleine plantjes in roze potten. Wat ook erg leuk is, is de houten moestuin aan een andere schutting. Ik heb veel andere leuke moestuin ideeën gezien voor lekkere verse kruiden, maar deze ziet er wel heel erg leuk uit.

Het grote open gedeelte van de tuin is voorzien van gras. Achterin vind je een mooie grote dikke boom. Daar heeft ze een lekkere hangmat opgehangen, waar ze lekker kan liggen en chillen.

Tuin inspiratie van Jenni!

Tuin inspiratie van Jenni!

Tuin inspiratie van Jenni!

Tuin inspiratie van Jenni!

Tuin inspiratie van Jenni!

Tuin inspiratie van Jenni!

Tuin inspiratie van Jenni!

Bron: Ispydiy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.