Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin ideeën van Jamie Durie
Tuin inspiratie

Tuin ideeën van Jamie Durie


Raak geïnspireerd van de tuin ideeën van Jamie Durie. Jamie Durie is een tuinier en internationaal bekroonde landschap ontwerper en oprichter en directeur van Durie Design. Hij is de auteur van 9 best-selling boeken (100 Gardens, Jamie Durie’s The Outdoor Room, Outside, The Source Book Editions 1 and 2, Inspired, Outdoor Kids, The Outdoor Room and Patio—Garden Design and Inspiration, founder and Editorial Director of The Outdoor Room magazine) en is een succesvolle tv-host en producer. Hiernaast is de tuinier een toegewijde milieuactivist en pionier van ‘The Outdoor Room’ concept. Hij heeft de kijk op het tuin ontwerp voor de nieuwe generatie veranderd en wereldwijd genieten mensen van de originele tuin ideeën van hem. De tuinier staat bekend om zijn esthetisch design, die verwijst naar de artistieke en sculpturale invloeden van Gaudí, Richard Serra, en Andy Goldsworthy.

Tuin ideeën van Jamie Durie

Tuin ideeën boek

In het populaire boek ‘The Outdoor Room’ van Jamie Durie vind je de leukste tuin ideeën. Originele foto’s met fantasierijke tuin ideeën waar je normaal nooit aan gedacht zou hebben. Hij laat je bijvoorbeeld zien hoe sommige tuinen omgetoverd zijn tot prachtige een openlucht woonkamer, eetkamer, of loungeplek.

De eerste foto die je hier boven ziet is een van mijn favoriete tuin in zijn boek. Prachtig afgewerkt met super leuke originele ideeën. Het houtwerk, de gezellige eettafel en de ‘schilderij’. Zo’n tuin zou ik ook wel willen hebben!

Tuin ideeën van Jamie Durie

Tuin ideeën van Jamie Durie

Tuin ideeën van Jamie Durie

Tuin ideeën van Jamie Durie

Tuin ideeën van Jamie Durie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.