Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer met inloopkast
Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer met inloopkast


Laatst kwam ik een appartement tegen op de website van de Zweedse makelaar Alvhem die ik op zich niet heel mooi vond. Sterker nog, de woonkamer en keuken vond ik zelfs een beetje lelijk. Daarom was ik ook zo aangenaam verrast toen ik verder ging kijken en de slaapkamer zag. Het was een super klein appartement met een oppervlak van ongeveer 42m2, waarvan de slaapkamer bijna de helft daarvan innam. De slaapkamer was dus best wel groot en de bewoners hebben er ook iets moois van gemaakt. Het is ingericht in een eenvoudig en fris kleurenpalet uit wit en grijs met een beetje roze. En het mooiste is dat ze er zelfs een slaapkamer met een inloopkast van hebben gemaakt!

Slaapkamer met inloopkast

Slaapkamer inloopkast meten

Meestal is een slaapkamer met een inloopkast het mooist als deze op maat is gemaakt. Dit heeft te maken met de beperkte ruimte en met een op maat gemaakte inloopkast benut je deze ruimte het beste. Omdat deze slaapkamer best groot is en ook een vrij hoog plafond heeft, is dat niet echt nodig. De inloopkast past hier bovendien van zichzelf al heel mooi in. Het loopt bijna helemaal tot aan het plafond, terwijl aan de rechterkant ook ruimte is overgelaten om de slaapkamer deur op en dicht te doen.

Slaapkamer inloopkast met gordijnen

Je hebt verschillende soorten inloopkasten. Dat laten we hier op deze website ook regelmatig zien. Op maat gemaakte inloopkasten, open inloopkasten, glazen transparante inloopkasten, etc. Deze slaapkamer heeft een open inloopkast die ook gesloten kan worden. Dat hebben ze hier mogelijk gemaakt door gordijnen ervoor te hangen. Lange witte gordijnen die de gehele inloopkast bedekt als deze dicht is. Op die manier zorg je ervoor dat de kleding en accessoires stofvrij blijven.

Slaapkamer met inloopkast

Slaapkamer met inloopkast

Slaapkamer met inloopkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.