Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin ideeën met bamboo en grind
Tuin inspiratie

Tuin ideeën met bamboo en grind


Deze tuin is een ontwerp van Fabio Galeazzo. Een bijzondere tuin met leuke ideeën en waar nagedacht is over materiaal en structuur. Dan heb ik het vooral over de schutting en de vloer. Er is hier in deze tuin gekozen voor een bamboe schutting. Heel erg mooi en zoveel structuur, maar tóch erg sereen. bamboe is een plant die eigenlijk van nature al kalmte uitstraalt en is daarom een ideale oplossing voor als je een tuin wilt waar je rustig op je gemak kan genieten. De groene bomen die boven de bamboe schutting uitkomen, komen door het kleurcontrast heel erg mooi naar voren.

Tuin ideeën met bamboo en grind

Tuin met grind

Een andere belangrijke keuze in deze tuin is de vloer. Ze hebben hier gekozen voor een mooie grijze grindvloer. Ook dit heeft een grove structuur, maar desondanks tóch heel iets anders dan de bamboe schutting natuurlijk. Het allerbelangrijkste is dat ze samen een prachtige combinatie vormen. Grind is een uitstekende oplossing, vooral als je een mooie, nette en decoratieve tuin wilt zonder teveel onderhoud.

Tuinhaard

Naast de bamboe schutting en het grind zijn de eigenaren ook heel erg blij met de tuinhaard. Gemaakt van steen en op die manier ontworpen dat er opbergruimte aanwezig is voor de houtblokken. Zo ziet het er niet alleen mooi uit, maar heeft het ook een handige functie in de tuin en is het heerlijk vertoeven zowel in de zomer als in de winter.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.