Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel interieur Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

Stoere kinderkamers


Stoere kinderkamers

Op Pinterest word ik gek gemaakt door alle mooie foto’s die ik dagelijks voorbij zie komen. Het brengt mij iedere keer weer op gedachten hoe ik de kamers van mijn kinderen nog leuker kan maken.

Stoere kinderkamers

Een leuke kinderkamer hoeft echter niet altijd duur te zijn, zie deze foto’s die ik geselecteerd heb. Een leuk vintage kastje, bed, stoeltje of houten letterbak gescoord op een rommelmarkt. Een verfje erover en zie het resultaat.

Stoere kinderkamers

Voor stoere industriele lampen of vintage exemplaren zou je eens kunnen kijken op Marktplaats. Dat is mij ook al meerdere keren gelukt.

Stoere kinderkamers

Een muur met een leuk behang, zie hier het Gran behang van Fine Little day of schoolbord verf maakt een kinderkamer zo leuk. Ik heb in de keuken een muur met schoolbord verf voor de kids. Ze vinden het geweldig! iedere dag weer maken ze er de mooiste kunstwerken op. Een doek erover heen en de muur is weer schoon.

Stoere kinderkamers

Zwart/wit op een kinderkamer koel en niet voor kinderen? Het kan juist wel. Zie hier dat dit niet zo hoeft te zijn. De bedden en wandplankjes, die gebruikt worden als boeken planken zijn van Ikea.

Stoere kinderkamers

Kinderkamer muurstickers

Ook leuke muurstickers van bijvoorbeeld Bianca Gomez maken een babykamer vrolijk en hip. De wolkjes en regendruppels zijn een trend die je steeds vaker terugziet in hippe vrolijke kinderkamers.

Stoere kinderkamers

Kinderkamer webshops

De kast van sinaasappel kistjes is zelf gemaakt. Hij is stoer, op de juiste hoogte voor kinderen en verrijdbaar. Kijk voor meer ideeën op mijn Pinterest pagina kids. In Nederland zijn er veel webshops die de leukste kinderkamer accessoires en lampjes verkopen om een kamer net die touche te geven die het afmaakt. Ook Ikea is een leuk en goedkoop alternatief (budget tip).

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    baby and design » Blog Archive » Pokój dla dziecka w czerni i bieli
    15 mei 2015 at 15:47

    […] inrichting-huis.com […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.