Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vosgesparis
Binnenkijken Industrieel interieur Scandinavisch interieur

Vosgesparis


De interieurbloggers onder jullie kennen Vosgesparis vast en zeker al. Zo niet, dan wil ik jullie met alle plezier kennis laten maken met Desiree uit Amsterdam. Vosgesparis is haar blog waar ze dagelijks schrijft over eigenlijk alles wat te maken heeft met interieur, inrichting en inspiratie. Veel mensen waren al overtuigd van haar interieur verstand en smaak, maar het feit dat haar prachtige woning werd opgenomen in het boek Decorate Workshop van Holly Becker bevestigt dat nog maar eens.

Vosgesparis

Via Vosgesparis | fotografie: Debbie Treloar

Vosgesparis stijl

Op Vosgesparis plaatst Desiree vooral inspiratie die ze natuurlijk zelf ook mooi vindt. Zoals ze zelf aangeeft, creëert ze en is ze altijd op zoek naar de perfectie harmonie tussen liefde voor het Frans grijs en Scandinavisch wit. De stijl van Vosgesparis kan je omschrijven als puur, simpel, industrieel en stoer. Veel wit, houten vloeren en beton zijn elementen waar ze gek op is. Haar woning in Amsterdam met Scandinavisch design, grafische prints in zwart wit en natuurlijke elementen is een speeltuin voor haar oneindige inspiratie.

Scandinavisch Vosgesparis

Als je de foto’s van haar woning ziet herken je meteen de Vosgesparis stijl. De prachtige strakke gietvloer in lichtgrijze tint die gecombineerd wordt met hier en daar houten en rustieke elementen. Leuk hoe ze de schilderijen op een nonchalante manier zowel op de grond als op haar lage kast heeft geplaatst. Een perfect ingerichte woning die niet té gelikt is. Mooi!

Vosgesparis

Vosgesparis

Vosgesparis

Vosgesparis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.