Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Top 3 beste cilinderslot


Op zoek naar de beste cilinderslot, waarmee jij jouw huis kunt beveiligen tegen inbrekers? Verstandig! We hebben de drie beste cilindersloten voor je op een rijtje gezet. Voor welke slot ga jij?

Het afgelopen jaar was een heel apart jaar voor iedereen, zelfs voor inbrekers. Omdat we met z’n alleen gedwongen zoveel mogelijk thuis zitten, niet naar buiten kunnen en niet op vakantie kunnen gaan, was het voor inbrekers gelukkig erg lastig geweest. Maar let op, nu er steeds meer versoepelingen zijn van de coronamaatregelen, gaan we natuurlijk met z’n alleen genieten van de vrijheid. We kunnen uit eten, we kunnen bbq-en in het park, we kunnen op vakantie, noem maar op. We zullen in ieder geval vaak uit huis zijn. Je kunt het misschien al een beetje raden, de Interpolis InbraakBarometer voorspelt een verdubbeleling van het aantal woninginbraken. Nu hebben we te maken met gemiddeld 300 inbraken per week. Er wordt dus verwacht dat dit aantal de komende tijd zal stijgen naar wekelijks 600 inbraken.

Op 1 juni is de start de zomercampagne gestart, om mensen te attenderen op maatregelen die ze kunnen treffen tegen woninginbraken. Er zijn namelijk genoeg maatregelen die je kunt treffen om de kans op een succesvolle inbraak te verkleinen. En één van die maatregelen is om je sloten te vervangen met een goede slot met een SKG*** keurmerk. Inbrekers gebruiken populaire methodes zoals kerntrekken, boren en de slagmethode. Met zo’n goede SKG*** keurmerk slot, kan je het binnendringen van inbrekers aanzienlijk vertragen. Een absolute musthave dus. Cilindersloten zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, waardoor het best een uitdaging kan zijn om de beste slot te kopen. Om je hierbij te helpen, vind je hieronder de top 3 beste cilinerslot.

1. M&C CONDOR

De M&C CONDOR is de beste cilinderslot tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Naast de SKG*** eisen heeft de M&C CONDOR een stalen buisstang. Door deze stang is het vrijwel onmogelijk om de cilinder te breken – ook zonder deurkrukset. De M&C CONDOR is standaard uitgerust met een nood- en gevarenfunctie. Dit betekent dat u de deur met een tweede sleutel kunt openen, zelfs als er een sleutel aan de andere kant van de cilinder zit. De CONDOR serie sleutels zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren. Ze hebben extra veiligheid dankzij het verhoogde profiel. Elke set wordt geleverd met een certificaat waarmee u extra sleutels en cilinders kunt laten maken bij een geautoriseerde dealer.

Details:

 • Geleverd met certificaat
 • Beschermt tegen kerntrekken
 • SKG*** keurmerk
 • Beschikt over hardstalen burg
 • 14 dagen retourrecht
 • Paniekfunctie

beste cilinderslot m c condor

2. M&C MATRIX

Een andere cilinder slot van M&C, die ook erg hoog aangeschreven is, is de M&C MATRIX cilinderslot. Net als de CONDOR is de MATRIX ook goed beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Dankzij de hardstalen brug is deze SKG®*** veiligheidscilinder vrijwel niet te breken. Je hoeft met deze slot ook niet bang te zijn dat je jezelf buiten sluit. De veiligdheidscilinder is namelijk tweezijdig te bedienen, dus ook wanneer je een sleutel per ongeluk aan de binnenkant hebt gestoken, kan je de deur aan de andere kant probleemloos open maken. En ook voor de MATRIX slot geldt dat je bang hoeft te zijn dat je sleutels ongewenst door andere mensen worden gekopieerd. Heb jij zelf extra sleutels nodig? Met de bijgeleverde certificaat kan je extra sleutels laten maken bij een geautoriseerde dealer sleutels.

Details:

 • Geleverd met certificaat
 • SKG*** keurmerk
 • Beschikt over hardstalen burg
 • 14 dagen retourrecht

bestecilinderslot m c matrix

3. ISEO Extra S

De ISEO Extra S cilindeslot staat op plek 3. Hoewel deze slot ook voorzien is van het SKG*** keurmerk, wat betekent dat het bestand is tegen de meest gebruikte inbraakmethodes, zoals kerntrekken, boren, slagsleuitel, lock picken en breken, betaal je voor een ISEO Extra S cilinderslot slechts €32,95. Ook is deze slot geschikt voor het politie keurmerk. De ISEO Extra S combineert een messing basis met de kleur mat nikkel. De sleutel kenmerkt zich met kartels, maar heeft geen certificaat.

Details:

 • Budget cilinder
 • SKG*** keurmerk

beste cilinderslot Iseo extra s

Meer lezen over inbraakpreventie? Bekijk dan ook de website van Eigen Huis voor meer handige tips.

Lees ook:
Cilinderslot met Politiekeurmerk Veilig Wonen
Ontdek alle mogelijkheden van smart home

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.