Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

todo lijst kalender
Wooninspiratie

Todo lijstjes ideeën


Soms heb je zóveel dingen nog te doen, waardoor je sommige dingen vergeet. Dat is het moment dat je een todo lijstje moet maken. Het eenvoudige idee om alle dingen die je nog moet op te schrijven, zodat je het niet vergeet. Je kunt het ergens op een papiertje opschrijven, maar als je het écht niet wilt vergeten, maak je een todo lijstje voor aan de muur in huis, op een plek waar je het altijd tegenkomt. Vandaag wil ik een aantal leuke todo lijstje ideeën aan jullie laten zien. Todo lijstjes die niet alleen functioneel zijn, maar vooral ook erg leuk uitzien als decoratie!

todo lijstjes ideeën

Krijtbord

Een krijtbord is leuk! Je kunt het voor van alles en nog wat gebruiken in huis. Voor de kinderkamer is het bijvoorbeeld een geweldig ding, waar de kinderen op kunnen schrijven en tekenen. Maar ook voor de woonkamer, keuken of hal kan het dus erg handig zijn voor het maken van een todo lijstje.

Krijtbord todo lijst

Krijtbord todo lijst

Krijtbord todo lijst

Papierroller

Deze papierroller had ik voor het eerst gezien in een restaurant in Amsterdam. Daar gebruikten ze het op een hele leuke manier om daar het menu op te schrijven. Het bleek de papierroller te zijn van George & Willy, die ook erg leuk is om het thuis op te hangen. In de keuken kan je het bijvoorbeeld erg leuk gebruiken om recepten en boodschappenlijstjes op te schrijven. Je zou het dus ook kunnen gebruiken voor een todo lijstje!

Papierroller todo lijst

Papierroller todo lijst

Papierroller todo lijst

Kalender

Wat nog handiger is dan een normaal todo lijstje, is een kalender aan de muur. Geen normale kalender met foto’s van sexy mannen of vrouwen, maar een grote kalender, waar je op een opvallende manier alles op kunt schrijven die je de desbetreffende maand nog moet doen. Je kunt een krijtbord gebruiken, waar je op kunt schrijven, maar je kunt ook post-it stickies plakken.

todo lijst kalender

todo lijst kalender

todo lijst kalender

Collagebord

Een collagebord is een bord waar je van alles en nog wat aan hangt of plakt. Inspiratie foto’s, knipsels, quotes, noem maar op. Het kan echt van alles zijn. Ook het todo lijstje kan je er op kwijt. Je kunt een collagebord maken van een prikbord, een grote gaas of gewoon direct op de muur.

todo lijst collage bord

todo lijst collage bord

todo lijst collage bord

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.