Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Speelmat in de kinderkamer
Kinderkamer inspiratie

Speelmat in de kinderkamer


Hier heb ik al verschillende super leuke kinderkamers laten zien met een vloerkleed. Een vloerkleed ziet er niet alleen leuk uit in de kinderkamer, maar zorgt bijvoorbeeld ook voor warme voetjes. Maar wat eigenlijk nog véél leuker is, vooral ook voor de kinderen, is een leuke speelmat in de kinderkamer. Kinderen vinden het over het algemeen erg fijn om op de grond te spelen, omdat ze daar de ruimte hebben. Met een speelmat zorg je ervoor dat ze dat op een comfortabele en vooral leuke manier kunnen doen.

Speelmat in de kinderkamer

Verkeer speelmat

Speelmatten heb je in heel veel verschillende soorten en maten. Eén van de meest populaire speelmatten is de verkeer speelmat. Een speelmat waar wegen, gebouwen, bomen, verkeerslichten, rotondes, etc, op zijn afgebeeld. De perfecte ondergrond voor de kinderen om met autootjes op te spelen.

Speelmat in de kinderkamer

Speelmat in de kinderkamer

Speelmat in de kinderkamer

Voor jongens en meisjes

Naast de verkeer speelmat zijn er tegenwoordig nog veel meer andere thema’s die zowel voor jongens als voor meisjes geschikt zijn. Voor jongens kan je denken aan een kasteel speelmat, cowbow speelmat, trein speelmat, of dinosaurus speelmat. En voor de meisjes heb je bijvoorbeeld de prinsessen speelmat, een paarden manege speelmat of een speelmat waar je op kunt hinkelen.

Speelmat in de kinderkamer

leuke-speelmat-voor-meisjes

Speelmat in de kinderkamer

speelkleed-met-grote-rijschool-of-manege-voor-paar

Speelmat in de woonkamer

Een speelmat is ideaal voor de kinderkamer, maar ook in de woonkamer kan het soms een goed idee zijn. Op die manier kunnen de kinderen gewoon in de woonkamer spelen en in jouw zicht blijven. Combineer het bijvoorbeeld in de speelhoek in de woonkamer.

Speelmat in de kinderkamer

Bron: Trendenser.se | Petitandsmall.com | Lapetitemag.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    10x Peuterkamer | Inrichting-huis.com
    10 december 2019 at 07:00

    […] als het op een zachte ondergrond kan, in plaats van een harde houten vloer, laminaat of PVC. Een speelkleed kan ook een heel goed idee […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.