Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast inrichten aan einde van de hal
Inloopkast inspiratie Scandinavisch interieur

Inloopkast inrichten aan einde van de hal


Soms kom je appartementen en huizen tegen met hele bijzondere indelingen. Sommigen daarvan zijn totaal niet praktisch, maar bij sommigen appartementen biedt de bijzondere indeling juist heel veel mogelijkheden voor leuke inspirerende ideeën. Ik ben bijvoorbeeld een appartement tegengekomen met een hele bijzondere t-vormige hal. Je komt binnen in de hal met meteen aan de linkerkant de slaapkamer en aan de rechterkant de keuken. Om naar de woonkamer te gaan, moet je eerst door de keuken lopen. En helemaal aan het einde van de hal, heb je nog een vrij lange smalle ruimte, waarvan sommigen eigenlijk niet weten wat ze ermee moeten doen. Hier hebben ze een combinatie van gemaakt van een werkplek en een inloopkast. Een super leuk en slim idee toch?!

Inloopkast inrichten aan einde van de hal

Inloopkast inrichten aan einde van de hal

Hal werkplek

Als je door de voordeur loopt, kijk je eigenlijk tegen de werkplek aan. Een eenvoudig maar super leuk en stoer bureau, bestaande uit een zwarte bureaublad en zwarte stalen schragen. Het stoere krukje en de bureaulamp passen er bovendien ook perfect bij. Verder hebben ze de werkplek erg leuk ingericht met bijvoorbeeld een klok en meerdere landkaarten als muurdecoratie.

Inloopkast inrichten aan einde van de hal

IKEA Pax en Malm kasten in inloopkast

De werkplek is slechts een klein gedeelte in deze ruimte. De grootste stuk in dit gedeelte van de hal is namelijk als inloopkast ingericht. Het is een smalle ruimte, te smal om er bijvoorbeeld een slaapkamer van te maken. Maar voor een inloopkast is deze ruimte ideaal. Je hebt namelijk genoeg plek om aan twee kanten kasten te plaatsen. Dit hebben ze dan ook gedaan door één kant volledig in te richten met grote hoge witte IKEA Pax kasten, die enorm veel ruimte bieden voor kleding en accessoires, terwijl de andere kant ingericht is met de IKEA Malm ladekasten en open witte wandplanken.

In de loopruimte tussen de twee kanten vind je een vloerkleed en een grote spiegel tegen de wand. De plafondspotjes vormen hier de perfecte verlichting voor de inloopkast.

De IKEA Pax kasten zijn open kasten, maar aan het begin van de inloopkast is een lange witte gordijn opgehangen, zodat je de ruimte volledig af kunt sluiten.

Vind je het ook een goed idee om een inloopkast in te richten in de hal? Bekijk dan ook de stoere hal inloopkast.

Inloopkast inrichten aan einde van de hal

Inloopkast inrichten aan einde van de hal

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.