Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Smalle eettafels
Industrieel interieur Keuken inspiratie Landelijk interieur Meubels Modern interieur Stoelen Tafels Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Smalle eettafels


Smalle eettafels zijn zó lastig te vinden! De meeste eettafels zijn 90 – 100 cm breed. Een iets smallere variant van 80 cm heb je ook nog wel, maar eettafels smaller dan 80 cm zijn bijna niet te vinden. Althans, smalle eettafels die ook nog leuk en mooi zijn dan. Probeer maar eens een stoere houten eettafel te vinden met een breedte van 70 cm. Niet te doen. En tóch is er wel degelijk vraag naar. Dat merk ik aan de vragen die ik per mail binnenkrijg. Weet jij waar mooie smalle eettafels te koop zijn? Deel het met ons!

Smalle eettafels

Smalle eettafels

Waar de vraag naar smalle eettafels vandaan komt, begrijp ik eigenlijk wel heel goed. Niet iedereen heeft namelijk evenveel ruimte voor een brede eettafel. In een smalle keuken bijvoorbeeld of in een woonkamer die niet al te breed is kan je ook niet een hele brede eettafel kwijt. Je moet bovendien ook nog rekening houden met de stoelen of bank.

Smalle eettafels

Smalle eettafels

Smalle eettafels

Smalle eettafels

Smalle eettafels

Smalle eettafels

Smalle eettafels

Smalle eettafel kopen

Op Pinterest heb ik wel een aantal mooi voorbeelden gevonden van smalle eettafels. Houten eettafels, landelijke eettafels, moderne eettafels, industriële tafels, De vraag alleen is, waar zijn deze te koop?!

Weet jij waar je smalle eettafels van smaller dan 80cm te koop zijn? Deel dat met ons door een reactie hieronder te plaatsen. Alvast bedankt!

Bron: Style-files.com | Cocolapinedesign.com | Desiretoinspire.net | Art-architecture.diply.com | Subwaytileoutlet.com | Myscandinavianhome.blogspot.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.