Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer met betonvloer en visgraat muur
Industrieel interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer met een betonvloer en een visgraat muur


Een betonvloer zien we regelmatig voorbij komen. Super stoer! En ik het het ook weleens gehad over hoe mooi een visgraat muur kan zijn. Als je ze samen zit, dan is dat meestal omgekeerd, met een visgraat vloer en een betonmuur. In de slaapkamer we gaan vandaag gaan binnenkijken zijn die twee elementen wel met elkaar gecombineerd, een visgraat muur en een betonvloer. Een geweldige combinatie, vind je ook niet?!

Slaapkamer met betonvloer en visgraat muur

Beton, hout, staal en leer

De slaapkamer is ontworpen door de ontwerpers van architectenbureau IDwhite. Zij hebben het interieur ontworpen voor een super stoere loft in Litouwen. Het interieurontwerp kenmerkt zich met mooie en stoere materialen zoals beton, hout, staal en leer. Al deze mooie materialen zie je ook terug in het ontwerp van de slaapkamer.

Slaapkamer met betonvloer en visgraat muur

Betonvloer en visgraat muur

Het beton komt dus terug in de betonvloer, die de slaapkamer een stoer en industrieel tintje geeft. En het hout zie je dus terug in de grote visgraat muur. Een geweldige combinatie van industrieel rauw en chique warm.

Witte stalen frames

Aan de bovenkant van de visgraat muur is een witte stalen frame gemonteerd, waar slingerverlichting en groene bladeren aan hangen. Daarbij zijn passende witte nachtkastjes uitgekozen, met daarboven een grote hanglamp met een betonlook lampenkap.

cognac-bruine-leren-bed

Cognac bruine leren bed

Het leer zie je terug in het bed, een andere eyecatcher in deze mooie slaapkamer. Niet alleen het bedframe is van cognac bruin leer, ook de stoere hoofdsteun is volledig van hetzelfde leer. Loving it!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.