Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Origineel tuin idee
Tuin inspiratie

Origineel tuin idee


Vandaag worden jullie weer geïnspireerd met tuin ideeën die ik in het portfolio van ‘van Veen Tuinontwerpen’. We hadden eerder al voortuin ideeën laten zien van deze tuinspecialisten uit Hoorn, en de onderstaande tuin hebben zij dus ook gerealiseerd. Eigenlijk gaat het hier om het tuinhuisje. Niet zomaar een tuinhuisje, maar eentje die helemaal op maat is gemaakt met verschillende gewenste functies. Bekijk de foto’s een raak geïnspireerd!

Origineel tuin idee

Overdekte lounge

Het tuinhuisje bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte is zoals je van een tuinhuisje verwacht, dus met ruimte voor opbergmogelijkheid voor spullen zoals fietsen, gereedschap, tuinmeubelen etc. Maar het is juist het tweede gedeelte die dit tuinhuisje zo bijzonder maakt. Er is hier namelijk een lounge ontworpen met een mooie bank die ook nog eens overdekt is. In het dak is een dakraam verwerkt, zodat overdag het zonlicht er doorheen kan schijnen, terwijl je in de avond kan genieten van de sterrenhemel.

Tuinhuisje met konijnenhok

In de lounge vind je bovendien een grote kast voor nog meer opbergmogelijkheden. Onderaan de kast is zelfs een mooie konijnenhok verwerkt. Op deze manier kunnen de konijnen buiten in de tuin gezet worden, zonder dat ze echt in de openlucht hoeven. Nice toch?

Origineel tuin idee

Origineel tuin idee

Origineel tuin idee

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Elmer van Veen
  19 maart 2014 at 09:15

  wat leuk om ons werk hier te zien. Dank voor de aandacht!
  Mvrgr,
  Elmer van Veen.

  • Reply
   Manfung
   19 maart 2014 at 15:21

   Hoi Elmer,

   Geen probleem. Jullie bedankt voor de leuke projecten!
   Keep up the good work!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.