Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

De mooie tegels in de badkamer van Cleo en McShane
Badkamer inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur

De mooie tegels in de badkamer van Cleo en McShane


Strakke naadloze wand- en vloerafwerkingen in de badkamer nemen de laatste jaren sterk in populariteit toe. Betonstuc, Beton cire, tadelakt, Beal Mortex, noem maar op. Maar hoe populair ze ook worden, ze zullen nooit de tegels nooit helemaal vervangen. Tegels zijn nog steeds veruit de meest gekozen oplossing voor de vloer en wanden in de badkamer.

De mooie tegels in de badkamer van Cleo en McShane

Ook Cleo en McShane Murnane kozen voor tegels in hun badkamer. Cleo is een grafisch ontwerpster en McShane is een architect. Deze twee creatievelingen zijn ook de initiatiefnemers van Project M+. Het is een collectief van designers en architecten, met het doel om het creatieve proces te stroomlijnen voor hun klanten.

Samen met hun gezin wonen ze in een super mooi en modern ingerichte familiewoning gelegen in Los Angeles. Voor elke ruimte in huis hadden ze duidelijke specifieke wensen, ook voor de badkamer.

houten badkamermeubel

Dakraam boven vrijstaand bad

Natuurlijk licht was een belangrijke eigenschap voor Cleo en McShane. Aanvankelijk had de badkamer geen ramen, daarom besloten ze een dakraam te creëren, zodat het zonlicht tóch tot in de badkamer kan dringen. Precies onder het dakraam is het ligbad geplaatst. Een luxe modern vrijstaand bad. Direct daarnaast is de open douche ingericht, die middels een smalle glazen douchewand gescheiden is van de badkamermeubel. In de muur tegenover de douche, is een nisje gecreëerd voor het opbergen van douchespullen. De houten badkamermeubel met daarin een inbouwwastafel is groot en bevat veel handige ladekasten.

ronde inbouwwastafel

Inbouwkranen

Zowel voor de douche, het bad als de wastafel, vind je strakke inbouwkranen. Deze geven de badkamer een super strakke uitstraling. Persoonlijk zou ik daar ook zéker voor kiezen!

Blauwe geometrische vloertegels en marmer look wandtegels

Zoals gezegd hebben ze gekozen voor tegels, voor zowel de vloer als de muren. Als creatieveling, hebben ze ook gekozen voor super leuke creatieve tegels. Op de vloer vind je de Dandelion hexagon tegels, die voorzien zijn van een mooie geometrische Japanse print. Voor deze tegel kan je kiezen uit twaalf verschillende kleuren. Cleo en McShane zijn gegaan voor een mooi blauwe tint.

Blauwe hexagon tegels

Niet alleen de blauwe vloertegels zijn mooi, ook de wandtegels mogen er zijn. Ze kozen voor kleine rechthoekige tegels, met een wit grijze marmeren look. Daarmee zijn alle muren volledig van de vloer tot aan het plafond betegeld. Ook het nisje in de muur is daarin meegenomen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

 • Reply
  Atiye
  27 april 2017 at 10:23

  Hi,

  I’m looking to buy those beautiful dandelion tiles. Where I can find them?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.