Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Mooi afgewerkte slaapkamer met op maat gemaakte kledingkast en werkplek
Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Mooi afgewerkte slaapkamer met op maat gemaakte kledingkast en werkplek


Deze slaapkamer hebben we gevonden in de portfolio van The Designory. Het Australische interieur- en ontwerpbureau heeft een verouderde woning aan de kust volledig omgetoverd tot een super fijne en stijlvolle familiewoning. In totaal heet de woning twee verdiepingen. Op de bovenverdieping is de woonkamer en badkamer ingericht, terwijl de drie slaapkamers te vinden zijn op de begane grond. Twee kamers zijn ingericht als kinderkamer voor de twee kinderen, en hieronder zien jullie hoe de hoofdslaper is geworden. Super nice!

Mooi afgewerkte slaapkamer met op maat gemaakte kledingkast en werkplek

Alle drie de slaapkamers zijn ingericht in dezelfde stijl. Strak afgewerkte muren, mooie sfeervolle houten vloeren en prachtige op maat gemaakte meubels.

Zwarte en witte muren

De master bedroom is ruim en licht. In de twee kinderkamers is er gekozen voor roze en blauwgrijze muren, hier is er gekozen voor de combinatie zwart en wit. De grote muur waar het bed tegenaan is geplaatst is volledig zwart gevefrd, die de slaapkamer een stoerder tintje geeft. De grote muur daartegenover is contrasterend wit geworden. De eiken houten vloer vormt een mooi balans en zorgt voor een warme knusse sfeer.

Bed styling

Het bed is mooi opgemaakt met bedlinnen en kussens. Links van het bed is een zwevend nachtkastje van hout gemonteerd, terwijl aan de rechterkant een klein rotan krukje wordt gebruikt als nachtkastje. Op beide kastjes is een chique gouden nachtlamp geplaatst. De twee ingelijste schilderijen boven het bed zijn ook erg leuk.

Mooi afgewerkte slaapkamer met op maat gemaakte kledingkast en werkplek

Maatwerk kledingkast met schoenenvakken

Aan de linkerkant van de slaapkamer is een grote op maat gemaakte kledingkast gebouwd. Deze maatkast bestaat uit drie gedeeltes. Het bovenste gedeelte is ingericht met kleine kasten, gevolgd door grote kasten in het midden, en helemaal onderaan de kast zijn open vakken gecreëerd, waar schoenen opgeborgen kunnen worden. De kledingkast loopt helemaal tot aan het plafond. In de witte kastdeuren zijn mooie verticalen lijnen gefreesd en zijn afgewerkt met stijlvolle leren deurgrepen. De kast doet me daarom een beetje denken aan onze eigen inbouwkast in onze slaapkamer, die we met de IKEA PAX kasten hebben gemaakt.

Mooi afgewerkte slaapkamer met op maat gemaakte kledingkast en werkplek

Werkplek in slaapkamer

Aan de linkerkant, naast de deur, is een nis open gelaten, waar een werkplek is gecreëerd. Met dezelfde houten planken als het onderste schoenen gedeelte van de inbouwkast, is een zwevend bureau gebouwd, met daarboven twee handige wandplanken.

Bron: The-designory.com.au | Fotografie: Tom Ferguson

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.