Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industriële TV meubels
Industrieel interieur Meubels

5x Industriële TV meubels


Bij het inrichten van een woonkamer is het shoppen naar nieuwe meubels en accessoires het leukst. Van sommige meubels heb je meestal gelijk al een idee wat het gaat worden. Althans, wij hebben dat wel. De bank is daar een mooi voorbeeld van, en we wisten ook al direct wat voor eettafel we wilden hebben, die wij tussen de keuken en woonkamer hebben staan. Echter zijn er ook meubels, waar het niet zo makkelijk ging. De salontafel bijvoorbeeld, die we overigens nog steeds niet hebben. En de TV meubel was ook geen makkelijke keuze. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een op maat gemaakte TV meubel, die overloopt op de vaste bank bij de eettafel. Daar zijn we nog steeds super blij mee. Laatst hebben we een stukje geschreven over wat echte musthaves zijn voor een stoer interieur. Daar zat uiteraard ook een stoere TV meubel bij. Maar in mijn zoektocht ben ik nog veel meer stoere industriele TV meubels tegengekomen. Vandaag wil ik die allemaal laten zien. Welke van de vijf industriële TV meubels vind jij het mooist?

Industriële TV meubels

#1
Deze industriële TV meubel komt uit De Bommel Collecties. Een super stoere TV meubel met een breedte van 1.85 meter en een hoogte van 65 centimeter. Het onderstel is van staal, dat zowel ladekasten als open vakken bevat, en is afgewerkt met een stoer houten blad.

industriële tv meubel

#2
Deze TV meubel is ook super stoer. Het is van het merk D-Bodhi en is met een breedte van 2 meter iets breder dan de TV meubel hierboven. De TV meubel heeft een zwarte stalen frame, terwijl de planken van rustiek teakhout zijn. De wieltjes onder de meubel is ook erg stoer en handig.

industriële tv meubel

#3
Deze stoere TV meubel komt ook uit de Bommel Collecties. Het heeft een heel eenvoudig ontwerp, bestaande uit twee dikke robuuste planken, die door middel van twee stalen poten met elkaar verbonden zijn. De meubel kenmerkt zich met oneffenheden, scheurtjes en kleurverschillen, waardoor het een echte vintage industriële uitstraling heeft.

#4
Ook de TV meubel is van de Bommel Collecties. Deze meubel heeft de minst industriele uitstraling uit deze selectie, maar is nog steeds super stoer. Daar zorgt de combinatie van staal en hout wel voor. Het grote voordeel van deze meubel, is dat het veel kastruimte bevat.

#5
Wil je een volledige stalen TV meubel? Dan is de TV meubel Irony jouw ding! Een stoere compacte TV meubel met de ultieme industriële uitstraling.

stalen-tv-meubel

Deze stoere industriële TV meubels zijn verkrijgbaar bij De Bommel Meubelen!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.