Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Moderne loungetuin door Anna Carin Design
Modern interieur Scandinavisch interieur Tuin inspiratie

Moderne loungetuin door Anna Carin Design


Onderstaand ontwerp bevat zóveel leuke tuin ideeën! De Zweedse Anna Carin McNamara, ontwerpster van ontwerpburo Anna Carin Design uit Sydney, heeft een prachtige woning in Bondi Junction gevuld met een stijlvolle Scandinavische stijl met hier en daar moderne Australische elementen. En deze tuin is daar een belangrijk onderdeel van.

Moderne loungetuin door Anna Carin Design

Loungehoek

De tuin is vergeleken met het huis niet heel groot, maar heeft tóch een behoorlijke oppervlakte. Om het optisch nog groter te laten lijken, is een grote spiegelwand gecreëerd aan het einde van de tuin. Daartegenaan vind je een grote loungegedeelte met een betonnen ondergrond en een heerlijke grote hoek loungebank. De houtblokken staan al klaar om de avond aangestoken te worden. Reserve houtblokken zijn op elkaar gestapeld onder een betonnen werktafel.

De rest van de tuin is voorzien van een mooie houten vlondervloer, bestaande uit dunnen lange planken. Van deze zelfde planken is een eettafel gemaakt, maar is dusdanig geplaatst dat de planken in de tegenovergestelde richting staan.

Voor opbergruimte is er in de hoek een kleine moderne opbergkast geplaatst.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.