Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Scandinavisch interieur

Imke Wiemerink en haar interieur


Wie is Imke Wiemerink?

Mijn naam is Imke Wiemerink, 24 jaar oud. Spontaan, vrolijk & liefde voor interieur. Met mijn vriend, hond & twee konijnen wonen we in Goor. Al een tijdje blog ik op http://mijnhuisstijlenik.blogspot.nl maar sinds kort ben ik trots eigenaar van mijn eigen bedrijf www.mijnhuisstijlenik.nl.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Veel verschillende dingen, ik ben graag onder de mensen en spreek geregeld af met mensen om me heen. Verder ben ik druk bezig met mijn site en blog.

Imke Wiemerink en haar interieur

Het is niet zo dat alles wat ik doe te maken heeft met interieur want er zijn ook veel andere dingen die ik erg leuk vindt. Zoals wandelen in het bos of terrassen.

Op dit moment ben ik ook nog erg druk met het opvoeden van onze 4 maand oude dwerg teckel Noor.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Sinds afgelopen maand heb ik weer werk in een hele andere richting, ik werk namelijk 20 uur als dierenartsassistent in Haaksbergen. Iets heel anders maar zo leuk! De andere uren in de week ben ik bezig met mijn eigen bedrijf

En je vrije dag?
Leuke dagjes weg, op visite. Een bezoek aan de Ikea of kringloop winkel. In oktober staat een dagje woonbeurs gepland, heerlijk zulke dagen. Maar ook kan ik er van genieten als er niets gepland staat en dingen spontaan gebeuren!

Wat betekent woninginrichting voor jou?

Heerlijk thuis zijn, op je eigen gecreëerde plek. Een plek die voor jou het beste voelt.

Toen wij gingen samenwonen was eerste alles in de stijl van mijn vriend, maar als je altijd een liefde voelt voor interieur en er altijd mee bezig bent probeer je thuis een sfeer te creëren die voor allebei als fijne plek voelt! Ik ben trots op onze plek!

Hoe zou jij jouw woninginrichting omschrijven?

Gezellig, strak en rustgevend. Ik hou echt heel erg van de Scandinavische stijl en breng dit ook een beetje aan in ons huis, maar je kan er niet een labeltje aan plaatsen. Want het is natuurlijk altijd persoonlijk!

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?

Dat wordt lastig, ik vindt op dit moment meerdere dingen in huis gaaf. Maar dan zou ik toch kiezen voor het geen dat niet makkelijk te vervangen is en dat is onze stoere kast! Deze kast is zelf opgeknapt en kan niet zomaar vervangen worden

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Veel inspiraties komen van andere blogs of via Pinterest, je ziet dan een mooi plaatje en als je daar dan op klikt kom je uiteindelijk bij allerlei verschillende sites terecht. Je ziet op die manier steeds weer nieuwe dingen.

Wat is je favoriete woonwinkel?

IKEA! Absoluut, betaalbare super leuke spullen voor in je huis & ik moet ook altijd even bij de kringloop kijken of er weer leuke opknap meubelen voor mij zijn.

Jouw tip voor de lezer?
Heel simpel, maar wees gewoon jezelf. Ook in je interieur. Het is een plek waar jij je fijn moet voelen & helemaal jezelf kan zijn!

Imke Wiemerink en haar interieur

Imke Wiemerink en haar interieur Imke Wiemerink en haar interieur Imke Wiemerink en haar interieur

Imke Wiemerink en haar interieur

Imke Wiemerink en haar interieur

Imke Wiemerink en haar interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.