Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Moderne badkamer met witte en roze tegels
Badkamer inspiratie

Moderne badkamer met witte en roze tegels


Gisteren had ik een stukje geschreven over de underlayment vloer. Daarin had ik ook aangekaart dat je steeds vaker ziet dat underlayment planken worden gebruikt voor het maken van meubels. Vandaag wil ik een badkamer laten zien waar dat het geval is. Zowel de badmeubel als de spiegel daarboven zijn namelijk volledig op maat gemaakt met underlayment. Stoer toch?!

Moderne badkamer met witte en roze tegels

Het is de badkamer van een familiewoning gelegen in Melbourne. De interieurontwerpers van Dan Gayfer Design heeft een ontwerp gemaakt voor de complete renovatie van de woning. Ook de badkamer heeft een geheel nieuw en uniek ontwerp gekregen.

Moderne speelse uitstraling

Er is gekozen voor een combinatie van roze en witte tegels. De twee lange muren zijn betegeld met vierkante witte tegels, terwijl de twee smalle muren en de vloer betegeld zijn met kleine (groter dan mozaïektegeltjes) vierkante roze tegels. De combinatie van deze tegels geven de badkamer een moderne speelse uitstraling.

Moderne badkamer met witte en roze tegels

Inloopdouche

Er is een open inloopdouche gecreëerd met een smal muurtje, die vanaf ongeveer een meter tot bijna aan het plafond verlengd is met een op maat gemaakte glazen wand. Deze wand is ook voorzien van dezelfde roze tegels als de vloer en de andere roze muren. Tussen de inloopdouche en de zwevende underlayment badmeubel vind je ook nog een toilet.

Om de moderne uitstraling compleet te maken, hebben de ontwerpers gekozen voor zwarte accenten. Zwarte inbouwdouche, zwarte wc rolhouder, zwarte inbouwkraan.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.