Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Marokkaanse poef kopen
Meubels Woonaccessoires

Marokkaanse poef


Interieurs in sommige culturen hebben dusdanig sterke kenmerken, dat ze eigenlijk ook gewoon een interieurstijl te noemen zijn. Een Scandinavisch interieur bijvoorbeeld is daar een heel goed voorbeeld van. Maar een interieurstijl waarbij dat nóg meer het geval is, is het Marokkaanse interieur, gekenmerkt door mooie typische materialen en kleuren.

Wat ik dan erg bijzonder vind van het Marokkaanse interieur, is dat je bepaalde meubels of accessoires heel goed kunt gebruiken en combineren met eigenlijk alle andere interieurstijlen. Marokkaanse lampen en tegels bijvoorbeeld zijn super populair over heel de wereld. En een voorbeeld waar ik het vandaag over wil hebben, is de Marokkaanse poef.

Marokkaanse poef

Marokkaanse poef

Marokkaanse poefs heb ik gebruikt zien worden in verschillende binnenkijkers, in slaapkamers, woonkamers, kinderkamers en zelfs de tuin of op het balkon. Het leuke is dat je het voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Je kunt het als zitelement gebruiken om erop te zitten. Je kunt het als voetensteun gebruiken. En als je er een dienblad op plaatst, kun je de Marokkaanse poef ook als salontafel of bijzettafel gebruiken. Maar naast het functionele karakter, ziet het er ook gewoon erg mooi uit.

Marokkaanse poef

Marokkaanse poef

Marokkaanse poef

Marokkaanse poef

Marokkaanse poef

Marokkaanse poef

Marokkaanse poef van leer

Marokkaanse poefs heb je in heel veel verschillende stijlen, materialen, maten en kleuren. De Marokkaanse poef van leer is veruit het populairst. Wit leer, bruin leer (cognac bruin of donkerbruin) en zwart leer zijn erg gewild, maar eigenlijk zijn ze verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. En omdat ze van leer zijn gemaakt, stralen ze een bepaalde vorm van luxe en exclusiviteit uit.

Marokkaanse poef van leer

Marokkaanse poef van leer

Marokkaanse poef van leer

Marokkaanse poef kopen

Uiteraard ben ik ook even op zoek gegaan naar winkels en webshops waar je leuke Marokkaanse poefs kunt kopen. En dat viel eigenlijk een beetje tegen. Er zijn veel tweedehandse poefs verkrijgbaar op Marktplaats, maar om een nieuwe te kopen, moet je er tóch even voor zitten. Vooral de bruine poefs van leer zijn vaak uitverkocht. Gelukkig heb ik een webshop gevonden waar ze hele mooie Marokkaanse poefs op voorraad hebben, namelijk Riad Lifestyle!

Bron: Aphrochic.com | My0neway.blogspot.cz | Hannahblackmorephotography.com | Blogg.skonahem.com | Style-files.com | Lookslikewhite.com | Folk-ark.com | Cushandco.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    6x Cognac leer in huis | Inrichting-huis.com
    31 juli 2019 at 11:59

    […] Marokkaanse poefs heb je in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren, maar één van de mooiste varianten is de cognac leren poef. Je kunt het in de woonkamer gebruiken als extra zitmogelijkheid, maar je zou er bijvoorbeeld ook een grote schaal op kunnen plaatsen, waardoor je het ook als een soort bijzettafel kan gebruiken. Hieronder zie je zelfs dat een Marokkaanse poef als nachtkastje in de slaapkamer. Ook super leuk! […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.