Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Maak je tuin klaar voor de lente!
Tuin inspiratie

Maak je tuin klaar voor de lente!


Het is alweer maart! Volgende week dinsdag 20 maart is het klaar met de winter, en gaat de lente officieel van start. Hopelijk zien we dat ook terug in het weer. Dan kunnen we namelijk weer van van de tuin genieten. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie dit jaar van plan zijn met jullie tuin. En of jullie er überhaupt al over na hebben gedacht. Vandaag wil ik jullie inspireren met een leuke tuin uit Stockholm. Het is weliswaar niet een hele grote tuin, maar het is wel erg leuk en knus ingericht.

Maak je tuin klaar voor de lente!

Het is een tuin van een mooie moderne woning uit Stockholm. In totaal heeft het een woonoppervlak van 105m2, verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is de leefruimte ingericht met de woonkamer en open keuken, terwijl de privéruimtes zoals slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping te vinden zijn. Beneden heb je middels grote glazen deuren toegang tot de tuin.

Maak je tuin klaar voor de lente!

Eethoek en loungehoek

De tuin is niet heel diep, maar dat wordt goed gecompenseerd door de breedte van de tuin. De tuin loopt namelijk over de hele breedte van de woning. Hierdoor is het ook mogelijk om meerdere gedeeltes te creëren. Één kant van de tuin is ingericht als eethoek met een grote tuintafel. En aan de andere kant is een loungehoek ingericht. Ze hebben er zelfs een soort tweede woonkamer van gemaakt met een grote loungeset en een vloerkleed. Boven de loungehoek is een pergola gecreëerd, waar zonnedoeken aan gespannen zijn. Hierdoor kan je dus altijd in de tuin zitten, zonder dat je last hebt van de te felle zon.

En de luxe BBQ staat ook al klaar!

Maak je tuin klaar voor de lente!

Een hangmat is natuurlijk altijd een goed idee in de tuin. En dat geldt ook voor de leuke slingerverlichting!

Maak je tuin klaar voor de lente!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.