Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

IKEA Stockholm kast
Meubels

IKEA Stockholm kast


Ken je dat gevoel, dat je iets op het oog hebt en heel graag wilt kopen, maar niet meer verkrijgbaar is? Dat hebben wij met de IKEA Stockholm kast. We zijn op zoek naar iets, die we rechts naast ons bed kunnen plaatsen in de slaapkamer. We wisten nog niet precies wat, totdat we de mooie gevlochten rotan kast uit de IKEA Stockholm 2017 collectie tegen kwamen. Tot onze spijt is de kast dus niet meer verkrijgbaar. Ik vraag me wel af waarom het niet meer verkrijgbaar is. Het is namelijk nog wel verkrijgbaar in andere landen zoals Amerika, Zweden en Duitsland. Mm.. misschien gaan we wel een keertje retourtje Duitsland doen!

IKEA Stockholm kast

Linnenkast

De kast is ontworpen door de Zweed Nike Karlsson, een in-house designer bij IKEA. De Stockholm collectie komt elk jaar uit. ‘De collectie staat bekend om het scherpe design en fijne materialen tegen zeer verrassende prijzen’. Daar is deze gevlochten rotan kast hét bewijs van, die een prijskaartje had van €350,-. Je kunt het voor verschillende doeleinden gebruiken zoals een boekenkast, kledingkast of linnenkast. Wij zouden hem in de slaapkamer ook als linnenkast willen gebruiken.

IKEA Stockholm kast

IKEA Stockholm kast

Rotan en essenhout

Het is gemaakt van rotan en essen hout, waardoor de kast een prachtige natuurlijke uitstraling heeft. Het is voorzien van drie vakken en kan afgesloten worden met twee grote deuren, die afgewerkt zijn met twee stijlvolle messing deurgrepen. Naast dat je spullen in de kast kunt plaatsen, is het ook leuk om de bovenkant van de kast te gebruiken voor verschillende spullen. Een lamp, een mooie plant, een vaas, noem maar op.

Mochten jullie iemand kennen die de IKEA Stockholm kast wilt verkopen? Wij houden ons aanbevolen!

IKEA Stockholm kast

IKEA Stockholm kast

IKEA Stockholm kast

IKEA Stockholm kast

IKEA Stockholm kast

IKEA Stockholm kast

Designer Nike Karlsson

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Bamboe vitrinekast van HKliving | Inrichting-huis.com
    29 september 2018 at 11:00

    […] had ik het over dat we op zoek waren naar iets voor naast ons bed en dat de mooie IKEA Stockholm kast daar erg mooi zou staan. Helaas is die in Nederland niet meer verkrijgbaar. En op Marktplaats zijn […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.