Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leukste inpandig balkon ooit!
Balkon inspiratie

Leukste inpandig balkon ooit!


Een tuin is ideaal. Een dakterras kan ook fijn zijn. Een balkon is wat je op z’n minst zou moeten hebben als een buitenruimte een vereiste is. En een inpandig balkon is beter dan niets. Dit is hoe ik erover denk. Ik kan niet spreken voor iedereen, maar ik schat zo in dat grotendeels hetzelfde idee hebben. Maar vandaag wil ik jullie een inpandig balkon laten zien, die jullie misschien wel op andere gedachten kunnen brengen. Het is het leukste inpandig balkon ooit!

Leukste inpandig balkon ooit!

Leukste inpandig balkon ooit!

Afgesloten inpandig balkon

Dit inpandig balkon is van een Scandinavisch appartement van 83m2. Het is eigenlijk geen buitenruimte, omdat het volledig afgesloten is met ramen. De ramen kan je weliswaar wel open doen, maar dit heeft natuurlijk niet het effect van een open lucht balkon. Niet ideaal dus. De bewoners besloten er echter het beste van te maken, wat uiteindelijk meer dan goed gelukt is.

Bohemian sfeer

Het is een vrij groot en lang inpandig balkon, die te bereiken is zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer. Alle wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd en zijn gecombineerd met een sfeervolle houten vloer. Om deze vloer af te breken en het balkon meer een gezellig Bohemian sfeer te geven, vind je op de vloer twee leuke vloerkleden met een zwart wit ruitenpatroon.

Leukste inpandig balkon ooit!

Het is super duidelijk dat de bewoners er een relaxt plekje van wilden maken waar je lekker kunt chillen. In de hoek is vind je een daybed of safaribed, dat ingericht is met vrolijke kleurrijke kussens.

Leuke planten

Om het inpandig balkon een echt tuingevoel te geven te geven, zijn er overal leuke planten geplaatst in verschillende leuke potjes en potten. Op de vloer, hangend in planthangers, op de bijzettafel en ook op de Sinnerlig kurk bank van IKEA. De lantaarns en de slingerverlichting bij het raam maken dit balkon volledig af.

Leukste inpandig balkon ooit!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Stoere moderne open keuken met eiland | Inrichting-huis.com
  17 mei 2017 at 11:01

  […] wil ik jullie een hele mooie keuken laten zien. Vorig jaar had ik geschreven over ‘het leukste inpandig balkon ooit‘. In datzelfde appartement van 83m2 vind je nog véél meer leuks. De […]

 • Reply
  Dit inpandig balkon overtreft alles! | Inrichting-huis.com
  21 juni 2017 at 11:00

  […] tijdje geleden liet ik jullie binnenkijken in het leukste inpandig balkon ooit. Maar toen had ik onderstaand inpandig balkon nog niet gezien, want deze overtreft werkelijk alles. […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.