Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Speelse kleurrijke kinderkamer
Kinderkamer inspiratie

Speelse kleurrijke kinderkamer


Deze kinderkamer bewijst dat lang niet alle Scandinavische interieurs wit zijn of alleen maar neutrale kleuren bevatten. Dit is namelijk een van kinderkamers van een ruim Scandinavisch appartement met een woonoppervlak van 148m2. Het gehele appartement is ingericht met vrolijke kleuren en unieke interieur ideeën. Als je van heel veel kleur houdt, dan zul je het echt geweldig vinden. Hieronder zie je dus hoe één van de kinderkamers is ingericht.

Speelse kleurrijke kinderkamer

Het is een vrij ruime kinderkamer met een hoog plafond en een grote raam. Een prima ruimte om echt een eigen plekje te creëren voor het kind, waar zowel geslapen kan worden, maar ook bijvoorbeeld rustig huiswerk gemaakt kan worden.

Hoogslaper met kledingkast

Er is een op maat gemaakte hoogslaper gemaakt, die bestaat uit een ruime witte kledingkast en het bed. Het bed is bereikbaar middels een bijbehorende houten ladder. Ook het bureau bij het raam is op maat gebouwd. Een l-vormig bureau die zwevend aan de muren zijn gemonteerd. Bijbehorend is ook nog een wandkast gerealiseerd van hetzelfde materiaal.

Vrolijke kleuren

En dan de kleuren in deze kinderkamer. Voor de vloer is er gekozen voor zwart tapijt, gecombineerd met een met zwart krijtverf geschilderd plafond en strakke witte wanden. De kamer is voorzien van prachtige hoge klassieke plinten die mintgroen zijn geschilderd.

Speelse kleurrijke kinderkamer

Hoewel de muren wit zijn, zijn er ook een aantal kleurrijke cirkels op de muren geschilderd in tinten groen, roze en geel. Hetzelfde is gedaan met het bureau, maar dan in geometrische vormen.

Speelse kleurrijke kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.