Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leuke kinderkamer met leuk behang
Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur

Leuke kinderkamer met leuk behang


De kinderkamers van onze twee kleine zijn op dit moment nog super neutraal en standaard ingericht. Net zoals in de rest het huis, vind je ook in de kinderkamers een lichtgrijs geverfde houten vloer en strak gestuukte en wit geverfde muren. Op zich helemaal prima, maar we zitten er ook over na te denken om een enkele muur te behangen. Normaal gesproken ben ik niet zo van behang, maar de kinderkamer is wel een uitzondering. We hebben geen haast, het behangen kan namelijk altijd nog. Maar het begint tóch wel te kriebelen na het zien van onderstaande kinderkamer.

Leuke kinderkamer met leuk behang

Deze kinderkamer heb ik gevonden op de website van Fantastic Frank, één van mijn favoriete Scandinavische makelaars. Ze zijn eigenlijk gewoon een interieurwebsite waar je super leuke wooninspiratie op kunt doen van woningen die te koop worden aangeboden.

Karakteristieke details

Op z’n Scandinavisch tref je hier mooie karakteristieke details tegen zoals de sierlijke ornamenten aan het plafond, de whitewash houten vloer en de enorme hoge karakteristieke plinten. Wat wel erg bijzonder is, is het onbewerkte houten raamkozijn, die een mooi contrast vormt ten op zichte van al het wit.

Leuke kinderkamer met leuk behang

Vrolijk behang

De meeste muren zijn strak wit, maar de grote muur is dus behangen. Super leuk behang met een leuke kleurrijke print met wit, bruin en blauw. De kamer zou met alleen maar strakke witte muren ook heel mooi zijn, maar het behang geeft de kinderkamer tóch net iets extra’s. Iets vrolijks en iets speels.

Leuke kinderkamer met leuk behang

Kinderkamer styling

Naast het leuke behang, vind je er ook andere leuke elementen. Het vintage houten bureautje met bijbehorende stoel bijvoorbeeld of de witte string kast, die daarboven aan de muur is gemonteerd. Aan de andere kant vind je nog een andere ladekast met extra opbergruimte. En de vrolijke kleurrijke slingers zijn ook erg leuk.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.