Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleine stoere zwart wit badkamer
Badkamer inspiratie Industrieel interieur Modern interieur

Kleine stoere zwart wit badkamer


Als je bij een eerste huisbezichtiging van een woning deze badkamer ziet, dan ben je tóch helemaal verkocht? Dat is ook precies de reden waarom de badkamer zo mooi is. Het is namelijk een turnkey project genaamd R.A.G 12, die aangeboden wordt bij het Zweedse Fantastic Frank. Het gaat om een klein turnkey appartement met een woonoppervlak van slechts 39m2. Het is klein, maar ze hebben het echt op een hele luxe en mooie manier verbouwd en ingericht. Niets is aan het toeval overgelaten. De indeling, de materiaalkeuze, de kleuren… alles is perfect op elkaar afgestemd. En daar is deze super mooie badkamer onder andere het resultaat van!

Kleine stoere zwart wit badkamer

Met een woonoppervlak van 39m2, kan je natuurlijk ook niet heel veel verwachten van het formaat van de badkamer. Het is nog geen 4m2, maar de praktische indeling, de mooie materialen en het ontwerp met oog voor kleine details, zorgen ervoor dat je de beperkte ruimte instant vergeet.

Zwarte hexagon tegels en witte wandtegels

De vloer is betegeld met stoere zwarte zeshoekige hexagon tegels. De witte voegen zorgen ervoor dat deze tegels nóg meer in het oog springt. Dit hebben ze gecombineerd met vierkante witte wandtegels, die halfsteensverband zijn gelegd. Aan de onderkant is bovendien een plint gecreëerd van rechthoekige tegels in dezelfde kleur als de hexagon tegels.

Kleine stoere zwart wit badkamer

Zwarte accenten

De linkerkant van de badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche en een witte hangtoilet met een klassieke zwarte bril. Deze zijn gescheiden middels een stoere glazen douchewand met een zwarte stalen frame. Het zwart komt ook terug in de zwarte luxe doucheset van het Deense VOLA en de zwarte minimalistische designradiator.

Kleine stoere zwart wit badkamer

Aan de rechterkant van de badkamer vind je de wastafel. Een op stoere maat gemaakte wastafel, bestaande uit een in beton gegoten wastafel en werkblad, ondersteund door een zwarte stalen frame. Passend bij de andere zwarte elementen in de badkamer, is er ook gekozen voor een zwarte wastafelkraan en zwarte sifon.

Bron: Fantasticfrank.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.