Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleine ensuite inloopkast
Inloopkast inspiratie Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Kleine ensuite inloopkast


Twee weken geleden liet ik een inspirerende Scandinavische slaapkamer zien met een speels karakter, waar een soort bedkast combinatie is gerealiseerd in een grote nis. Tegenover het bed was een mooie zwarte kledingkast geplaatst, maar ik verklapte toen ook dat je vanuit die slaapkamer toegang had tot een kleine inloopkast. Deze inloopkast wil ik vandaag aan jullie laten zien.

Kleine ensuite inloopkast

Het is een kleine open ruimte, die eigenlijk perfect is voor het inrichten van een inloopkast. Door deze ruimte open te laten en niet af te sluiten met bijvoorbeeld een deur of gordijn, houd je de slaapkamer ruimtelijk en speels. Het is een soort ensuite inloopkast geworden.

Open kast

Ook de opbergruimte in de inloopkast hebben een open karakter. Er is gekozen voor op maat gemaakte open planken, rekken en kledingroede, die over de hele breedte lopen van de ruimte. Op die manier is er plek gecreëerd bijvoorbeeld het ophangen van blousen, maar kan je ook truien en tshirts opstapelen op de open planken. Helemaal boven zijn opbergdozen gebruikt, terwijl onderaan stoere oude houten kisten op de vloer zijn geplaatst.

Kleine ensuite inloopkast

Kleine ensuite inloopkast

Bron: Bjurfors.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.