Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

kinderstoel-aan-eettafel-2
Stoelen

Kinderstoel aan de eettafel


Als je geen kinderen hebt, hoef je niet na te denken aan een kinderstoel. Gelukkig maar, zullen velen denken, want kinderstoelen zijn nou niet bepaald mooi. Je hebt natuurlijk wel enorm veel kinderstoelen. Bij de IKEA kan je al een kinderstoel voor €9,99 kopen. Deze zie je ook vaak gebruikt worden in restaurants en openbare ruimtes. En natuurlijk zijn er ook merken die wat meer aandacht hebben besteed aan het ontwerp van de stoel. Maar tóch! Voor mensen met kinderen is het een echte musthave. Je ontkomt er niet aan om een kinderstoel in huis te nemen. Ook wij moesten eraan geloven. We zijn gegaan voor de witte Tripp Trapp van het merk Stokke, één van de meest populaire kinderstoelen. En ja, hij heeft een plekje gekregen aan onze grote eettafel!

kinderstoel-aan-eettafel-2

kinderstoel-aan-eettafel

Een kinderstoel aan de eettafel is natuurlijk de meest logische plek voor de kinderstoel. Op die manier kan je gemakkelijk je kind eten geven, terwijl jij gewoon op de eetkamerstoel zit. En met een kinderstoel aan de eettafel kan je ook gezellig samen ontbijten, lunchen en dineren.

eetkamerstoel-combineren-kinderstoel

eetkamerstoel combineren met kinderstoel

kinderstoel-vierkante-eettafel

Kinderstoel vs eetkamerstoel

We hebben een enorme lange eettafel laten maken van 2.60m lang. Aan één kant hebben we een mix van vier verschillende eetkamerstoelen, terwijl we aan de andere kant een vaste bank hebben. De kinderstoel heeft daarom een plek gekregen aan kop van de tafel. Sommige mensen houden rekening met de kinderstoel, en reserveren een plekje voor aan de lange zijde van de eettafel. Dan staat de kinderstoel gewoon op de plek van een normale eetkamerstoel. Dat kan natuurlijk ook. Bij een ronde of een vierkante eettafel is dat zelfs de enige mogelijkheid.

Of de kinderstoel mooi staat aan de eettafel is natuurlijk ook afhankelijk van je eettafel en je eetkamerstoelen. Het materiaal en de kleuren van zowel eettafel en de eetkamerstoelen moeten wel een beetje matchen me de kinderstoel. Wij hebben een witte kinderstoel, dus dat kan bijna niet misgaan. De Trip Trapp is nu niet meer weg te denken bij ons. Sterker nog, ik vind hem nu ook wel een beetje mooi staan. 🙂

blauwe-tripp-trapp-eettafel

kinderstoel-eettafel

kinderstoel-aan-ronde-eettafel

tripp-trapp-aan-eettafel

kinderstoel-aan-tafel

kinderstoel-combineren-eetkamerstoelen

kinderstoel-aan-kop-eettafel

witte tripp trapp eettafel

rode-tripp-trapp-eettafel

Bron: Lilihalodecoration.blogspot.com.br | Frokeniknopp.blogspot.nl | Maegabriel.com | Joannagoddard.blogspot.com | Dwell.com | Studiowolk.nl | Boligmagasinet.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.