Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

praktische-inloopkast-kleien-appartement-dj-2
Inloopkast inspiratie

Praktische inloopkast in het kleine appartement van een DJ


We hebben hier vaker laten zien dat het ook zéker mogelijk is om een inloopkast in te richten in een klein appartement. Het is vaak een kwestie van het maken van een praktische inrichting en prioriteiten stellen. Vind je het bijvoorbeeld niet nodig om een hele ruime slaapkamer te hebben, dan kan je een indeling maken met een kleinere slaapkamer, zodat er oppervlakte overblijft voor een inloopkast. Dat geldt natuurlijk ook voor als je geen tweede slaapkamer, logeerkamer of werkkamer nodig hebt.

praktische-inloopkast-kleien-appartement-dj

Open indeling

De Japanse interieurarchitecten van Phil Inc. hebben in Tokyo een appartement ingericht voor een DJ. Het is een klein appartement gelegen in Tokyo, die erg eenvoudig, maar op een stijlvolle en praktische manier is ingericht. De indeling is van essentieel belang. In overleg met de bewoner is er een open indeling gecreëerd, met een open woonkamer en werkkamer combinatie. In die open ruimte vind je het zitgedeelte en dus ook het gedeelte met de spullen van de DJ.

woonkamer-inloopkast

dj-woonkamer

open-slaapkamer

Praktische kastinrichting inloopkast

In dezelfde open ruimte vind je de slaapkamer en inloopkast naast elkaar. Deze twee ruimtes zijn beiden even groot. Hierdoor is de slaapkamer net groot genoeg voor een tweepersoonsbed, terwijl het ook mogelijk is om een inloopkast in te richten met twee kanten. Links en rechts vind je dezelfde kastinrichting met een praktische combinatie van open planken aan de bovenkant, kledingroedes in het midden en opbergboxen aan de onderkant. De slaapkamer is open gelaten, maar de inloopkast kan wel afgesloten worden middels handige klapdeuren.

praktische-inloopkast-kleien-appartement-dj-2

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.