Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer met pastelkleuren
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer met pastelkleuren


Eergisteren liet ik zien hoe je pasteltinten op een leuke en stijlvolle manier in een interieur kunt gebruiken. Vandaag wil ik een super leuke kinderkamer laten zien, waar pasteltinten zijn gebruikt. Je zou niet echt kunnen zeggen dat het op een subtiele manier is gedaan, want de pasteltinten spelen hier eigenlijk de hoofdrol. Normaal gesproken ben ik daar niet zo’n fan van, maar het gaat hier om een kinderkamer. Dan is het een ander verhaal!

Kinderkamer met pastelkleuren

Mintgroen, zachtroze en pastelgeel

Het is de kinderkamer van een vrolijk en licht ingericht appartement uit Stockholm. Door het gehele interieur zijn pasteltinten te vinden, maar in deze kinderkamer spelen de pasteltinten dus een belangrijke rol. Er zijn drie verschillende pasteltinten gebruikt, namelijk mintgroen, zachtroze en pastelgeel. Roze komt terug in het leuke behang met een wolkjespatroon op een zachtroze achtergrond. Pastelgeel komt terug in de vorm van een krukje en de pastelgeel geschilderde deur. Maar de meest overheersende pasteltint in deze kinderkamer is mintgroen. Niet alleen het leuke bed is mintgroen. Daarboven is ook een super leuke mintgroene wandkast aan de muur gemonteerd.

Kinderkamer met pastelkleuren

Leuke ideeën

Naast de mooie pasteltinten, vind je in deze kinderkamer ook andere leuke en inspirerende ideeën. Zo is er bijvoorbeeld een schommel aan het plafond opgehangen, die de kamer een speels tintje geeft. En er zijn ook leuke en praktische manieren toegepast voor het opbergen van speelgoed. Onder het bed zijn opbergdozen met speelgoed opgeborgen. En er ook zijn opbergzakken en houten kisten gebruikt.

Kinderkamer met pastelkleuren

Speelhuisje in vaste kast

Het leukste in deze kinderkamer is de vaste vast met de pastelgele deur. Deze wordt namelijk niet gebruikt als kast. In plaats daarvan hebben ze er een kleine kiosk van gemaakt. Een soort speelhuisje voor de kinderen. Het kiosk bordje en de rood wit gestreepte zonnescherm zien er super schattig uit!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.