Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Klassiek interieur Scandinavisch interieur

Het appartement van Tine K in Mallorca staat te koop!


Deense ontwerpster Tine Kjeldsen is super bekend geworden door haar succesvolle interieurlabel Tine K Home. Samen met haar familie, bestaande uit haar man Jacob Fossum en hun drie kinderen Clara, Tilde en Konrad, wonen ze op het Deense eiland Funen. Daarnaast hebben ze ook een schitterend appartement op het Spaanse eiland Mallorca, die ze als vakantiehuis gebruiken. Een authentiek hoekappartement in de gezellige en levendige wijk Santa Catalina in Palma. Uiteraard heeft ze het appartement super leuk ingericht met allemaal leuke spullen van Tine K Home. En guess what!?! Het appartement staat te koop!

Originele details

Tine was een aantal jaren geleden voor een klantenbezoek in Palma. Per toeval was ze het appartement tegengekomen, waar ze een kijkje nam. Hoewel het appartement in een vervallen staat was, werd ze er onmiddellijk verliefd op. Het was voorzien van prachtige authentieke Mallorcaanse details zoals de super mooie gietijzeren balkons, hoge sierlijke plafonds, donkergroen geschilderde houten raamluiken en de originele spiegeldeuren. Tine wist dat ze met een beetje liefde en een verbouwing het appartement super leuk kon maken. En gelijk had ze!

Cementtegels

In totaal had het appartement een woonoppervlak van 90m2, dat voorzien is van drie slaapkamers, badkamer, keuken, woonkamer en twee balkons. Tijdens de verbouwing, en het verwijderen van de vloer in de woonkamer, keuken en meerdere slaapkamers, kwamen prachtige authentieke patroontegels tevoorschijn. Deze vloer zijn in die ruimtes natuurlijk hergebruikt, en in de slaapkamer van de kinderen en de badkamer aangevuld met nieuwe tegels. Nieuwe handgemaakte Marokkaanse cementtegels uit de Tine K collectie.

Authentieke mediterraanse sfeer

Het doel was om zoveel mogelijk de authentieke mediterraanse sfeer te behouden in het interieur. Met het herstel van de verschillende originele details is dat meer dan goed gelukt. Dit heeft ze gecombineerd met heerlijke Scandinavische invloeden. De muren zijn bijvoorbeeld bewerkt met lichtgrijze betonstuc, wat heel mooi staat bij de originele houten kozijnen, deurposten en deuren. En in de slaapkamer hebben ze één deur vervangen door een stoere rustieke houten schuifdeur.

Tine K Home styling

Zoals gezegd vind je de leukste spullen van Tine K Home door heel het appartement. Een bewijs dat de Deense label enorm uitgebreid is, én in verschillende interieurstijlen past. De rotan meubels en accessoires zijn bijvoorbeeld tijdloos en perfect passend bij de mediterraanse sfeer. Denk aan de rotan stoelen aan de stoere ronde houten eettafel, de bamboe ladder in de keuken, de rotan schoenenrek in de hal, de rotan krukjes naast het bed, noem maar op. En wat ook erg mooi zijn, zijn de leuke zwarte swinglampen aan de muur in de slaapkamer en badkamer.

Het appartement van Tine K in Mallorca staat te koop!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.