Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie Klassiek interieur Modern interieur Vintage interieur

Keuken make-over


Onlangs heb ik mijn keuken geverfd en een beetje een make-over gegeven. Sindsdien ben ik geobsedeerd met keuken make-overs. Geweldig om het verschil te zien. Vooral wanneer de keuken echt uitgeleefd is en dan ineens weer zo’n heerlijk fris karakter krijgt. Maar ook keukens waarvan je denkt: nou dat is toch best een aardige keuken. Ook dan kan een make-over zo’n gigantisch verschil maken!

keuken makeover 8 keuken makeover 7 keuken makeover 6

Via Domino magazine kwam ik deze keuken make-over tegen. Dit is zo’n keuken waarvan ik bij de ‘Before’-foto denk: Nou die kan toch best? En dan zie je het resultaat, de ‘after’-foto…. Ja en dan zie je het verschil! Heerlijk fris, mooi wit, een prachtige woonkeuken, relaxed, modern en toch klassiek. Dit is zo’n make-over waarbij mijn hart echt een sprongetje maakt! Wat denken jullie? Geslaagd?

De keukenkastjes hebben ze intact gehouden. Zo zie je maar wat een verschil een ander aanrechtblad kan geven. Het hout past zoveel beter bij deze kastjes. En het idee van een houten vloer in de keuken, tja praktisch is het niet, maar met een kleedje is het prima te doen en het is gewoon zo mooi!

keukenmakeover 4 keukenmakeover 3 keukenmakeover 1

keukenmakeover 9

Voor de make-over 1

keuken makeover 5

keukenmakeover 2

Voor de make-over 2

Fotografie: Leslee Mitchell

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.