Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast van interieurontwerpster Tanja Janicke
Inloopkast inspiratie

Inloopkast van interieurontwerpster Tanja Janicke


Een tijdje geleden hebben we het huis laten zien van interieurontwerpster Tanja Janicke. Een prachtige woning met een heerlijk lichte interieur. Omdat we haar inloopkast zo bijzonder vinden, willen we deze nog een keer uitlichten. Het is een inloopkast, die ook écht gecreëerd is om te gebruiken als inloopkast. Direct naar haar grote slaapkamer heeft ze een kleine kamer hiervoor geofferd. De oorspronkelijke deur heeft Tanje verwijderd, zodat je een open doorgang krijgt tot de inloopkast. Sterker nog, om nóg meer ruimte te creëren is de linkermuur er ook uit gesloopt. Hierdoor heeft de inloopkast twee in- en uitgangen.

Inloopkast van interieurontwerpster Tanja Janicke

Inloopkast inrichting

Een goede ruimte is niet voldoende voor een goede inloopkast. De inloopkast moet natuurlijk ook op een goede manier ingericht worden. Als interieurontwerpster kan Tanja dat als geen ander. En de hulp van haar man die timmerman is, is het hen gelukt om dé ideale inloopkast te creëren. Alles is op maat gemaakt. Zo bestaat de inloopkast uit vier lagen met als onderste laag de ruimte voor de schoenen. Het tweede niveau bestaat uit manden waar verschillende accessoires opgeborgen kunnen worden. Het derde niveau van de inloopkast bevat de felbegeerde stangen waar je kleding op kunt hangen en tot slot vind je helemaal boven nog ruimte om overige spullen op te bergen die niet vaak worden gebruikt. Tanja heeft bijvoorbeeld daar haar koffers bijvoorbeeld opgeborgen.

Inloopkast met wasmachine

De meeste mensen hebben meestal de ruimte er niet voor in hun inloopkast. Maar Tanja heeft ook een wasmachine kast laten bouwen binnen haar inloopkast. Ideaal!

Inloopkast van interieurontwerpster Tanja Janicke

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.