Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Industrieel interieur Klassiek interieur

Blog inspiratie Ifra Lahell


ifra lahell

Van de Noorse blog Ifra Lahell word ik heel vrolijk. Wit met zoete kleurtjes, een echt zomers huis! Alle muren en vloeren zijn wit geverfd. Kringloopkastjes en bedjes zijn opgeknapt. Hier en daar een Ikea meubel en een design stuk.

ifra lahell2

De toepassing van kleuren door middel van leuke kussen, vloerkleden, vaasjes en andere accessoires.

ifra lahell3

De design stoelen van Eames, een klassieker die in vele huizen terug te vinden is. De industriële- en oude bureau lampen in zwart en wit. De combinatie geeft het huis een stoere uitstraling en zorgt ervoor dat door het gebruik van de lichte kleurtjes het huis niet zoetsappig wordt.

ifra lahell4

ifra lahell5

De vloer in de kinderkamer is licht roze geverfd. Een topper maar je moet durven! Het schattige kinder bedje licht geel. Voor dit soort meubels kun je vaak slagen in de kringloopwinkel.

ifra lehell6

Zelfgemaakte kunst aan de muren. Gewoon een canvas kopen en fluor verf. Laat de kinderen er wat leuks op maken en je hebt een uniek kunstwerk.

ifra lahell7

De slaapkamer is zwart / wit. Met masking tape is er enige kleur toegepast.

ifra lahell8

In de woonkamer staat een leuke neutrale bank van Ikea die vol ligt met verschillende zwart / wit kussens. Op het kastje staat zelf gemaakte kunst en een paar lieve vaasjes. Soort gelijke vaasjes zijn onder andere verkrijgbaar van Anna Carin Dahl. De vlinder print in het fotolijstje is van Hagedornhagen.

ifra lahell9

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.