Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Marokkaanse tuin ideeën met kleuren
Tuin inspiratie

Marokkaanse tuin ideeën met kleuren


Tijdens de zoektocht naar leuke tuin ideeën kwam ik deze superleuke tuin tegen. Heel simpel maar super leuk! Het aantal vierkante meters is het heel veel, wat ervoor zorgt dat het wel lekker knus is. Er is gekozen voor een vlondervloer. Dit maakt de tuin erg makkelijk in onderhoud en het ziet er bovendien mooi en strak uit. De vorm van de tuin is op zich al simpel, maar ook de inrichting is vrij eenvoudig na te doen.

Marokkaanse tuin ideeën met kleuren

Tuin met loungebank van paletten

Eigenlijk draait alles in deze tuin maar om één ding, namelijk de loungebank. Een loungebank die helemaal zelf op maat te maken is met paletten. Paletten zijn vaak gratis te verkrijgen bij bijvoorbeeld bedrijven die ze niet meer gebruiken. En als je ervoor moet betalen, zal dat nooit heel veel moeten kosten. Tuin ideeën hoeven dus niet altijd duur te zijn. Het is verstandig om de paletten eerst op te schuren om ze vervolgens te schilderen in de kleur naar wens. Sommige mensen laten deze ook ongeschilderd. Voordeel van het schilderen is dat het wel langer goed blijft. In deze tuin hebben ze het zwart geschilderd. Lekker neutraal en het zwart maakt het mogelijk om in andere delen van de tuin wél meer kleuren te gebruiken. De kleuren komen hier natuurlijk terug in de kussens. Op de paletten zijn nog wel eerst grote zitkussens geplaatst, die het zitten comfortabeler maken.

De gekleurde kussens maken de tuin een stuk vrolijker. Samen met de Marokkaanse tafeltjes en gekleurde kaarsen heeft deze tuin een Mediterrane sfeer gekregen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.