Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

In dit interieur vind je een mooie materialen mix van marmer, hout en messing
Binnenkijken Modern interieur Vintage interieur

In dit interieur vind je een mooie materialen mix van marmer, hout en messing


Dit super mooie appartement uit Taiwan is ontworpen door de interieur ontwerpers van HAO Design. Zij hebben de opdracht gekregen van een stel, die ongeveer 60 jaar oud zijn, om hun appartement in te richten. Het stel had een specifieke wens om meer stenen materialen terug te laten komen. Voor de ontwerpers klonk deze wens als muziek in de oren, omdat zij gewend zijn om materialen te gebruiken als de basis van hun ontwerpen. Ook voor dit project hebben ze er weer iets heel moois en unieks van gemaakt. Ben jij een liefhebber van marmer, hout en messing? Kijk dan snel verder, je zult dit interieur ge-wel-dig vinden!

In dit interieur vind je een mooie materialen mix van marmer, hout en messing

Open indeling

Het is een erg ruim appartement van ruim 150m2. Naast aparte privévertrekken, zoals de twee slaapkamers en de twee badkamers, hebben de ontwerpers ook een grote open leefruimte ingericht. De woonkamer met de open keuken en eethoek is een hele fijne ruime, maar je vindt er ook een soort open garderobe, én een super mooie traditionele Taiwanese theekamer.

mooie blauwe keuken

traditionele chinese theekamer

zwarte marmeren muur

Marmer, hout en messing

Deze verschillende ruimtes zijn gescheiden middels mooie messing scheidingswanden, maar ook het gebruik van verschillende materialen voor de muren, de plafonds en de vloeren speelt een hele belangrijke rol. Zo is er voor de woonkamer gekozen voor een moderne houten visgraat vloer, een stoer betonlook plafond en een afwisseling van volledige zwarte marmeren muren en muren met een zwarte marmeren lambrisering, gecombineerd met een groot gedeelte dat strak wit is.

De visgraat vloer loopt over op een prachtige natuurstenen vloer in de open garderobe ruimte, waar de muren én het plafond bekleed zijn met houten bekleding. De houten plafondbekleding vind je ook terug in de theekamer, die super mooi staat bij de betonstuc muren en een houten vloer in een lichtere kleurtint.

houten plafondbekleding

chique marmeren eettafel

glazen bollampen boven eettafel

Meubels en accessoires

Deze stoere mix van verschillende materialen is toegepast door heel het interieur, ook in de slaapkamers en de badkamers. En niet alleen in de vloeren, plafonds en muren, alle meubels en accessoires kenmerken zich door hele mooie materialen. De zithoek van de woonkamer is bijvoorbeeld ingericht met een vintage bruine leren bank, een rond vloerkleed, verschillende gouden lampen, en een chique marmeren salontafel met prachtige organische vorm.

modern vintage open keuken

moderne vintage woonkamer

messing scheidingswand

marmeren lambrisering

marmeren eettafel

Bruin leer komt ook terug in de slaapkamers, in de vorm van een vintage bruine leren hoofdbord. In één van de slaapkamers is een geweldige kledingkast op maat gemaakt over de hele breedte van de muur, die dankzij de glazen deuren een luxe transparante uitstraling heeft.

glazen kledingkast slaapkamer

gouden accenten badkamer

groene dressoir

groene muur slaapkamer

luxe badkamer marmer

Voor de badkamers hebben de ontwerpers gekozen voor een luxe uitstraling, door marmer te combineren met messing. Marmeren tegels, marmeren wanden en een marmeren wastafel met kleine gouden details, zoals de gouden spiegels en gouden kranen.

Deze aanpak heeft geresulteerd in een super mooi modern appartement, inclusief moderne gemakken, terwijl het interieur ook een traditioneel vintage tintje heeft gekregen.

vintage bruine leren hoofdbord

zwarte deur marmeren muur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.