Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin inspiratie

Grote binnentuin van woonboerderij


Bij Leeflang Makelaardij Lemmer staat een vrijstaande woonboerderij te koop gelegen in Sondel. De woonboerderij is onder architectuur gebouwd. Een bijzonder onderdeel daarvan is de deels doorgebroken kap met de daaronder gelegen fraaie beschutte binnentuin en aangrenzende balkons, gecreëerd binnen de contouren van de oude boerderij. Daarom wil ik deze bijzondere tuin ook met jullie delen. Misschien kunnen jullie hier wat tuin ideeën van opdoen.

Grote binnentuin van woonboerderij

Woonkeuken naar binnentuin

Vanuit de woonkeuken loop je binnentuin in die op het zuidwesten ligt. De binnentuin met een oppervlakte van maar liefst 100 m2 is erg smaakvol aangelegd. Het is voorzien van een mooi terras en looppaden in lichtgrijze hardstenen tegels en lage beplanting, struiken en druiven langs de balkons.

Aan de oostzijde van de binnentuin tref je een buitenkeuken met hardstenen aanrechtblad en schappen, bbq/pizza-oven, rookoven en gasaansluitingen voor (losse) wokbranders. Tevens voorzien van aansluitingen voor audio/tv en internet. Aansluitend aan de buitenkeuken is de entree naar de werkruimte binnen.

Zonnige tuin

De zonrijke tuin bestaat vrijwel geheel uit gazon voorzien van sproei-installatie en enkele jonge bomen. Aan de oostzijde is de tuin afgeschermd met schutting met begroeiing van struiken en bomen, terwijl aan de westzijde het werk wordt gedaan door begroeid talud.

Grote binnentuin van woonboerderij

Grote binnentuin van woonboerderij

Grote binnentuin van woonboerderij

Grote binnentuin van woonboerderij

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.