Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon inspiratie van een zomers Zweeds appartement
Balkon inspiratie

Balkon inspiratie van een zomers Zweeds appartement


Een tijdje geleden heb jullie de interieur inrichting laten zien van een zomers Zweedse appartement. Een weliswaar klein appartement, maar superleuk en huiselijk ingericht. Toen was ik echter vergeten om ook het balkon te laten zien. Dat wil ik dus bij dezen doen. Een superleuke balkon waar je vast inspiratie uit kan halen.

Balkon inspiratie van een zomers Zweeds appartement

Lounge balkon

Hoewel het appartement zelf slechts een woonoppervlakte heeft van slechts 60m2, is het balkon wel van een redelijk formaat. Daar moet je dus zeker goed gebruik van maken. Vooral als je ziet wat voor uitzicht je hebt vanuit het balkon. Het balkon is voorzien van een mooie houten vlondervloer. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook makkelijk in onderhoud. Soms is het wel even oppassen als het nat is. Dan kan het namelijk best glad worden.

Naast het schattige mintgroene tafeltje en de bijpassende stoelen, tref je op dit balkon ook een hoekje waar je heerlijk kan loungen. Als verlengde van het dak, is er een plateau gecreëerd waar lekkere zachte kussens op zijn geplaatst. Een drankje erbij en genieten maar!

Balkon inspiratie van een zomers Zweeds appartement

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.