Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting
Binnenkijken

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting


Wie is Danique van 88forever.nl?

Ik woon samen met grote liefde Bart en poezen Pixel en Sonic in een schattig wit huisje in hartje Hilversum. Het gelukkigst word ik van lekker eten, samen koken, familie, mensen die hun talent gebruiken, passie, het bos, verliefdheid, koffie, goede films, vetplantjes, mooie muziek, blogs, steden ontdekken, herfstbladeren, sterren kijken en avondzon.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk met heel veel plezier als freelance fotografe en daarnaast werk ik parttime als barista bij Coffee United.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Wanneer ik koffie mag zetten werk ik vaak van vroeg tot drie uur ’s middags, daarna ga ik bijvoorbeeld foto’s editten, bloggen, e-mailtjes beantwoorden en nog veel meer. Soms heb ik direct na mijn koffieshift nog een fotoshoot, dat is natuurlijk wel doorbikkelen maar omdat het zo leuk en afwisselend werk is, is dat echt geen probleem!

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

En je vrije dag?
Een beetje uitslapen, lang ontbijten, kroelen met katjes en op de bank hangen, soms lekker wandelen op de hei of familie of vrienden opzoeken en uitgebreid koken.

Wat betekent woninginrichting voor jou?

Ik denk dat een huis moet leven en altijd de persoonlijkheid van de mensen die er in wonen uitstraalt. Dat vind ik er ook zo leuk aan, door ergens binnen te komen weet je al zoveel over de persoon achter de spulletjes. Mijn huis moet ook echt voelen als ‘van mij’, ik voel me natuurlijk ook nergens zo thuis als tussen mijn eigen spullen.

Hoe zou jij jouw woninginrichting omschrijven?

Omdat ons huis uit 1903 komt is geen muur recht en de oude houten vloer heeft veel gebruikssporen. Ik vind dit juist charmant en het voegt ook toe aan de ‘rommeligheid’ van ons interieur. Maar ik noem het liever huiselijkheid. We zitten nog volop de overgang van de spullen uit onze studentenkamers naar een ‘echt’ interieur en ik verzamel hier en daar nieuwe meubelstukken en accesoires die oude meubels en spulletjes vervangen. Ik heb de neiging om te blijven stapelen, dus heb sinds kort de regel dat voor iets nieuws iets ouds weg moet.

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?

De spiegel die nog van mijn overgrootoma is geweest. Ik heb deze twee jaar geleden van mijn oma gekregen en is voor mij een van de meest waardevolle spullen die ik bezit.

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Voornamelijk het internet, magazines, het interieur van andere mensen of de inrichting van gave winkels.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Ik heb niet echt een favoriete winkel, het meeste hier in huis is nog van Ikea. Ik vind vaak dure spullen mooi maar heb niet zo’n grote portemonnee. Omdat ik wel graag karakteristieke spullen in huis heb vind ik het daarom ook erg leuk om (budget!) in de kringloop rond te snuffelen.

Jouw tip voor de lezer?
Geduld hebben! Een mooi ‘af’ interieur heb je niet binnen een jaar. Sterker nog, een interieur is nooit af. Dingen die je door de jaren heen verzamelt zullen meer waarde toevoegen aan het geheel.

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Danique van 88forever.nl & haar woninginrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.