Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gouden muur in een Noorse badkamer
Badkamer inspiratie Klassiek interieur

Gouden muur in een Noorse badkamer


Dit is de badkamer van het Vedbaek House iii, een super stijlvolle woning gelegen in Kopenhagen, die ontworpen en ingericht is door Norm Architects. Het interieur kenmerkt zich met veel contrasten, rustieke vloeren, een grote hal met een klassieke trap, neutrale materialen en mooie houten meubels. Veel deuren zijn verwijderd om meer een open ruimte te creëren. De deur van de badkamer is uiteraard wel overeind gebleven.

Gouden muur in een Noorse badkamer

Groot bad en ruime inloopdouche
Vanuit de klassieke hal met de prachtige klassieke vloertegels, heb je toegang tot deze badkamer. Alle aandacht gaan meteen naar de achterste muur, die volledig van goud is. Hier tegenaan vind je het grote bad en de ruimte inloopdouche. Middels een op maat gemaakte glazen wand zijn deze twee van elkaar gescheiden.

Gouden muur in een Noorse badkamer

Het contrast is erg duidelijk tussen de strakke witte muren en de donkere, bijna zwarte strakke gietvloer. Ook het bad is bewerkt met hetzelfde materiaal.

Tegenover het bad is een kleine zwevende badmeubel opgehangen aan de muur. Hierop is een stijlvolle waskom geplaatst van natuursteen. Daarboven is een gouden kraan strak in de muur verwerkt.

Gouden muur in een Noorse badkamer

Bron: Normcph.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.