Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

glazen-wand-en-stalen-kozijnen-slaapkamer-en-woonkamer-klein-appartement-45m2
Industrieel interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Woonkamer inspiratie

Glazen wand en stalen kozijnen tussen slaapkamer en woonkamer in klein appartement van 45m2


Glazen wanden met staal hebben we hier eerder laten zien. Deze slaapkamer met een open loft karakter bijvoorbeeld of zoals ze het in dit appartement hebben gedaan die ingericht is als een luxe Scandinavisch designhotel. Glazen wanden met staal voegt naar mijn idee altijd iets extra’s toe aan een interieur. Iets speels, maar het maakt je interieur vooral ook erg stoer en industrieel. Ik ben groot fan in ieder geval!

glazen-wand-en-stalen-kozijnen-slaapkamer-en-woonkamer-klein-appartement-45m2

Licht en ruimtelijkheid in kleine slaapkamer

Vandaag gaan we een kijkje nemen in een kleine slaapkamer van een klein appartement van slechts 45m2, waar ze ook hebben gekozen voor een glazen wand met stoere zwarte stalen kozijnen. Hierin zijn stoere dubbele deuren in verwerkt. De glazen wand met staal hebben ze geplaatst tussen de slaapkamer en de woonkamer. Een geweldig idee, niet alleen omdat het leuk en stoer is, maar het glas maakt het kleine appartement ook licht en ruimtelijk. Het zou er heel anders uitzien als het een dichte muur zou zijn met een normale deur,

Om de slaapkamer volledig af te kunnen sluiten, zijn er aan de binnenkant mooie witte gordijnen opgehangen.

dubbele-deuren-slaapkamer-woonkamer

kleine-slaapkamer-licht-ruimte

Gegoten betonnen vloer

In de woonkamer ligt een prachtige chique visgraat vloer, gecombineerd met lichtgrijze muren. In de slaapkamer is er gekozen voor een stoere gegoten betonnen vloer met lichtgrijze muren. Het mooie is dat de zwarte stalen kozijnen zowel bij het chique karakter past van de visgraat vloer, als bij het stoere karakter van de betonnen vloer.

glazen-wand-stalen-kozijnen

De slaapkamer is klein, waar ruimte is voor een tweepersoonsbed en rustiek houten krukje die als nachtkastje wordt gebruikt. Er is ook plek op de vensterbank die als wandplank gebruikt kan worden waar spullen op geplaatst kunnen worden.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Zwarte kozijnen | Inrichting-huis.com
    27 september 2019 at 07:01

    […] voor één stalen pui met dubbele deuren, ook het smalle muurtje is een heel goed idee. Klik hier om meer van dit appartement te […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.