Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

geweldige-inspiratie-inrichting-kleine-badkamer
Badkamer inspiratie Klassiek interieur Modern interieur

Geweldige inspiratie voor de inrichting van een kleine badkamer


Ik vind het super leuk om binnen te kijken in kleine badkamers. Het is vooral super inspirerend om te zien hoe leuk en creatief mensen omgaan met de inrichting van een kleine badkamer. Er zijn bovendien zóveel mensen die een kleine badkamer hebben, en daarvoor op zoek zijn naar leuke inspirerende ideeën. Hier heb ik natuurlijk al heel veel leuke kleine badkamers laten zien. Deze kleine badkamer met stoere materialen bijvoorbeeld of de kleine badkamer die nog geen 3m2 groot is. En ook de kleine witte badkamer met gouden details vind ik helemaal leuk.

geweldige-inspiratie-inrichting-kleine-badkamer

Vandaag wil ik jullie weer inspireren met een kleine badkamer. Een super leuk, stoer, stijlvol en praktisch ingerichte kleine badkamer, die door de interieurarchitecten van Fabryka Wnętrz is ontworpen. Ze hebben de badkamer een klassieke vintage look gegeven die voorzien is van moderne gemakken.

Kleine fijne en praktische badkamer

Het gaat om één van de twee badkamers van een creatief ingericht loft appartement gelegen in de Poolse stad Gdansk. Beide badkamers zijn niet heel groot, maar deze is wel de kleinste van de twee. Maar zoals gezegd, ondanks dat het erg klein is, is het wel een super fijne badkamer. En het is super praktisch ingericht, wat natuurlijk ook erg belangrijk is.

grote-spiegelkast-kleine-badkamer

Bakstenen muur, metrotegels en patroontegels

Je treft in de badkamer een stoere originele bakstenen muur aan, die volledig wit is geschilderd. Deze is hier gecombineerd met witte metrotegels aan de muren inclusief de zijkant van het bad, terwijl er op de vloer prachtige kleurrijke patroontegels liggen.

patroontegels-metrotegels

Sanitair

Tegen de achterkant van de badkamer vind je het ligbad. Links boven het bad is een mooie designradiator opgehangen. Aan dezelfde kant naast het bad is een stoere robuuste houten tafel geplaatst waar de wastafel en inbouwkraan zijn verwerkt.

robuuste-houten-wastafel-inbouwkraan

Spiegelkast

Aan de andere kant vind je een grote op maat gemaakte spiegelkast, die over de gehele lengte van de badkamer loopt. Deze spiegelkast zorgt niet alleen voor veel opbergruimte, het maakt de kleine badkamer ook optisch groter.

Onder de spiegelkast is nog een toilet geplaatst.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.