Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Garage
Klussen

Garage of carpoort?


De meeste mensen parkeren hun auto gewoon buiten op straat. Prima natuurlijk, maar het zou natuurlijk veel idealer zijn om een overdekte parkeerplaats te hebben. Op die manier wordt je auto beschermd tegen bijvoorbeeld regen, sneeuw of vogelpoep. Sommigen hebben een garage in huis, anderen een carpoort. Wat heb jij het liefst? Ter inspiratie heb ik de mooiste en meest luxe voorbeelden gevonden!

Garage

Garage

Het grote voordeel van een garage is dat het volledig afgesloten kan worden. Daarmee bescherm je de auto ook tegen diefstal. Wat wel altijd aan te raden is, is een goede garagedeur. Een garagedeur die eenvoudig te openen en te sluiten is, maar ook goed beveiligd is. Het is aan te raden om vooraf eerst informatie op te vragen bij een specialist zoals Novadoor.

Garage

Garage

Garage

Garage

Garage

Garage

Carpoort

Je garage zou je ook op een andere manier kunnen gebruiken. Sommigen gebruike het bijvoorbeeld liever als werkplaats, opslagplaats of als washok. Als je genoeg ruimte hebt in je voortuin, dan kan je dus ook een carpoort overwegen naast een garage. Op die manier staat je auto toch droog.

Carpoort

Carpoort

Carpoort

Carpoort

Carpoort

Carpoort

Voor meer informatie over carports, zou je een kijkje kunnen nemen bij Tuinmaximaal.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.