Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Exotische babyspeelkamer
Kinderkamer inspiratie

Exotische babyspeelkamer


Kennen jullie de gedeelde kinderkamer nog met de twee huisjesbedden? Dat was de kinderkamer die door architectenbureau Mode:lina is ontworpen. Vandaag wil ik een babyspeelkamer ontwerp laten zien, die gerealiseerd is door een ander architectenbureau. Ook hier is het huisjesbed dé blikvanger van de ruimte. Maar ook de rest ziet er prachtig uit!

Exotische babyspeelkamer

Huisjesbed lounge

De babyspeelkamer is ontworpen door Laia Guardiola Raventós en David Benito Cortázar van het Spaanse architectenbureau FFWD. Voor een klant uit Barcelona, hebben ze niet alleen de opdracht gekregen om de babyspeelkamer te ontwerpen, ook het houten huisjesbed is door de architecten ontworpen en op maat gemaakt. Het huisjesbed is niet een écht bed om erin te slapen, het is meer een babylounge, die ingericht is met kussentjes en speeltjes. Naast het huisje, hebben ze bovendien een zachte speelmat geplaatst, waar veilig gespeeld kan worden.

Exotische babyspeelkamer

Exotische babyspeelkamer

Mediterraanse sfeer

Zoals je aan het hoge plafond, de sierlijsten, de prachtige openslaande deuren én het Frans balkon kan zien, is deze ruimte onderdeel van een super mooi karakteristiek pand. Passend bij de sfeer van het pand, hebben ze gekozen voor leuke Portugese patroontegels met een mediterraanse sfeer. Deze leuke tegels hebben ze gecombineerd met taupe gekleurde muren. Een mooie combinatie die de babyspeelkamer een warme uitstraling geven.

Exotische babyspeelkamer

Verschoningsruimte

Tóch wel bijzonder, om een speciale kamer in te richten waar de baby kan spelen. Naja, het is méér dan alleen een speelkamer. Het is ook ingericht als een halve verschoningsruimte. Aan de rechterkant vind je namelijk twee IKEA Malm ladekasten met een verschoningskussen erop.

Bron: ffwd.es | Fotograaf: David Benito Cortázar

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.