Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonaccessoires

Een mooie toevoeging aan je interieur


Als je aan de slag gaat met nieuw interieur, dan ben je hier waarschijnlijk best een tijd mee bezig. Het komt bijvoorbeeld voor dat je meerdere stijlen erg mooi vind en niet weet welke je moet kiezen. Het is te begrijpen dat je langer over deze keuze moet nadenken, aangezien het een keuze is die je waarschijnlijk voor meerdere jaren aanhoudt. Je wilt niet dat je straks spijt krijgt van een overhaaste beslissing. Kijk daarom goed naar het aanbod van interieur. Het is trouwens een goed idee om je interieur in je huis door te laten lopen naar je tuin. Dit straalt rust uit en zorgt voor een mooi geheel.

Urn met moderne afwerking

Bij een nieuw interieur moet je natuurlijk ook rekening houden met de spullen die je al hebt. Denk bijvoorbeeld aan een urn. Een urn is een voorwerp wat vaak een flinke emotionele waarde heeft. Dit wil je dan ook goed bewaren. Toch is het lastig om dit op een juiste manier te combineren met de rest van je interieur. Hiervoor is wat bedacht. Er zijn namelijk verschillende urns die goed aansluiten bij je interieur. Tegenwoordig kun je kiezen voor een urn met een moderne afwerking en vaak nog eens met een mooi beeldje erop. Het is altijd even kijken hoe je een urn op een mooie manier kunt verwerken, maar deze optie maakt het al een stuk makkelijker.

mooie urn

Welke soort kunst vind jij mooi?

Een leuke toevoeging aan je huis of tuin is kunst. Weet je niet wat je aan je partner moet geven? Dan is dit een origineel relatiegeschenk. Maar je kunt kunst natuurlijk voor elke gelegenheid wel kopen. Je kunt voor inspiratie altijd bij verschillende woonwinkels of galerijen gaan kijken. Dit ligt natuurlijk ook aan de soort kunst waarnaar je op zoek bent. Dit kan moderne kunst zijn, maar ook een wat oudere kunst van jaren geleden. Heb je liever iets wat opvalt en veel kleur heeft? Of ga je liever voor kunst met een basis kleur zoals zwart, bruin, brons of goud? Dit kan ook erg mooi zijn en het is zeker een goede toevoeging aan je interieur.

bronzen beeld interieur

Een mooi geheel

De grootte van de kunst die je kiest hangt natuurlijk wel af van de ruimte die je tot beschikking hebt. Als je een kleine ruimte moet vullen met kunst, dan is het wellicht geen goed idee om hier een megagroot beeld neer te zetten. Hiervoor geldt hetzelfde bij een tuin. Beschik je nou over een super grote ruimte? Dan is het leuk om lekker groots uit te pakken. Hierdoor valt de kunst goed op en weet je zeker dat het een mooie toevoeging is. Iedereen houdt van een andere uitstraling. Toch vinden de meeste mensen het wel fijn als er een goed geheel zit. Combineer de kunst die je in huis hebt dan ook met de kunst in je tuin. Zo betrek je twee verschillende soorten ruimtes met elkaar. Kunst in je huis en kunst in je tuin verschilt natuurlijk wel, maar je kunt dit gerust op elkaar afstemmen.

Bekijk ook:
4 x een passende urn in je interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.