Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Urn in interieur
Wooninspiratie

4 x een passende urn in je interieur


Als je aan een urn denkt, denk je misschien wel aan een kolossale pot die je niet kunt ontwijken in je inrichting. Tegenwoordig zijn er ook urnen te verkrijgen die perfect afgestemd zijn op je interieur, en juist voor een stijlvolle presentatie zorgen. Er zijn veel urnen te verkrijgen, in verschillende maten, materialen en kleuren. Het voordeel hiervan is dat je vaak niet eens ziet dat het een urn is, zoals je kunt zien in dit artikel.

Teardrop met hart

Zoals je op de afbeelding kunt zien, passen deze urnen goed bij een romantisch interieur. Het ontwerp symboliseert de traan, die onlosmakelijk verbonden is aan afscheid nemen. Het kleine hart maakt het tot een liefdevolle presentatie.

Urn in interieur

Vlinder

Op het eerste gezicht lijkt dit een beeld, maar het is echt een urn. Deze vlinder staat eigenlijk in ieder interieur, van strak en modern tot vintage en klassiek. Doordat de vlinder is voorzien van elegante en moderne vormen, lijkt het wel een kunstobject!

Urn in interieur

Grijze harthelften

Als je een strakke inrichting hebt met zwarte en witte tinten, passen deze urnen daar goed bij. De vormen symboliseren de beide helften van twee partners. Ook hier komt een hartje terug, dat de liefde benadrukt.

Urn in interieur

Eenvoudige teardrop

Deze urnen zijn met hamer en beitel in de juiste vormen geslagen, die bij dit unieke interieur mooi uitkomen. Als je de aandacht niet wilt afleiden van de muur door bijvoorbeeld een mooi schilderij, zijn deze eenvoudige en stijlvolle ‘teardrops’ een geschikte oplossing.

Urn in interieur

Er is voor ieder interieur wel een stijlvolle urn te vinden. Daarnaast zijn er nog meer opties, zoals een gegraveerde tekst of het plaatsen van een vingerafdruk. Wat je wensen ook zijn, leg ze gratis vast in Monuta uitvaartwensen. Ondanks dat je er nu misschien helemaal niet mee bezig bent, is het aan te raden om hier rustig over na te denken. Door zelf je wensen kenbaar te maken, laat je nabestaanden niet met vragen achter. Als je je uitvaartwensen hebt vastgelegd, ontstaat er voor dierbaren ruimte om zich volledig te richten op het creëren van waardevolle momenten met elkaar en als het zover is: het nemen van afscheid.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.