Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Een balkon met een hemelbed!
Balkon inspiratie

Een balkon met een hemelbed!


Een balkon is niet af zonder zitplekken. Het heeft op z’n minst stoelen nodig. Maar ik heb hier ook super leuke voorbeelden laten zien van bijvoorbeeld een bank gemaakt van houten pallets, een DIY loungebank, hangstoel of een schommelbank. Maar op het balkon die ik vandaag wil laten zien is een hemelbed geplaatst. Nice!

Een balkon met een hemelbed!

Balkon inrichting

Het is het balkon van een Zweeds appartement van 80m2. Vanuit de woonkamer met open keuken heb je middels een enkele deur toegang tot deze fijne buitenruimte. Aan de rechterkant vind je een eettafel met stoelen. Tegen de gevel is het stoere IKEA Sinnerlig bankje van kurk geplaatst, waar verschillende planten en cactussen in leuke potjes op staan. Ook op de vloer en aan de schutting zijn planten geplaatst en opgehangen om een echt buitengevoel te creëren.

Het hemelbed vind je aan de linkerkant van het balkon. Daar is een soort loungehoek gecreëerd. Het is weliswaar een eenpersoons hemelbed, maar je kunt er heerlijk zitten en liggen.

Groene schutting

Wat ik vooral erg mooi vind aan dit balkon, zijn de houten schuttingen en de houten gevel. Deze zijn namelijk groen geschilderd. Geen lelijk grasgroen, maar een mooie oud groene tint, die dit balkon uniek maakt. Vooral in combinatie met de witte kozijnen en witte reling.

Een balkon met een hemelbed!

Een balkon met een hemelbed!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    15x Hemelbed | Inrichting-huis.com
    11 februari 2020 at 07:01

    […] ook: Een balkon met een hemelbed! Creëer een bed met een IKEA ladekast! 20x […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.