Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon met schommelbank
Balkon inspiratie

Balkon met schommelbank


Op een balkon hoor je de mogelijkheid te hebben om te kunnen zitten. Dat kan op een stoel, een bank, maar ook bijvoorbeeld een schommelbank. Een schommelbank voegt altijd wel iets extra’s toe aan een balkon. Het maakt het balkon speels en dynamisch. Het balkon hieronder is hier een heel goed voorbeeld van. De houten schommelbank hangt via vier ijzeren kettingen aan het plafond. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het niet stevig genoeg is. Om het hout te beschermen tegen regen, hebben ze de schommelbank ook goed gelakt. Een paar vrolijke planten en kleurrijke kussens erbij en je ziet hoe uitnodigend het is om plaats te nemen op je balkon.

Balkon met schommelbank

Schommelbank ideeën

Hierboven hebben we een variant laten zien van een schommelbank die via ijzeren kettingen aan het plafond hangt. Er zijn natuurlijk ook andere schommelbanken. Zo zijn er schommelbanken die met een frame gewoon op het balkon geplaatst worden. Die zijn zowel verkrijgbaar in hout als in staal. Je kan ook je eigen schommelbank maken.

Balkon met schommelbank

Balkon met schommelbank

Balkon met schommelbank

Balkon met schommelbank

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    miriam
    1 juni 2016 at 20:44

    Ik wil graag de prijs van de schommelstoel http://www.inrichting-huis.com/wp-content/afbeeldingen/balkon-schommelbank4.jpg

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.